AnimeOverdose Forum
Macross Frontier - Printable Version

+- AnimeOverdose Forum (https://www.anime-overdose.com/forum)
+-- Forum: Anime i manga (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-29.html)
+--- Forum: Anime naslovi (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-56.html)
+--- Thread: Macross Frontier (/thread-1340.html)

Pages: 1 2 3 4 5


Macross Frontier - Happy - 2008-04-14

[Image: 15648.jpg]

Godina snimanja: 2008
Broj epizoda: 25

Quote:After being threatened by extinction at the hands of alien invaders called the Zentradi, humanity undertook the task of guaranteeing itself a future by launching fleets of colony ships into space. On Macross Frontier, one such fleet, high school student Saotome Alto's life is changed forever: the fleet is suddenly attacked by unidentified creatures while he is performing aerial stunts for a concert by the wildly popular idol Sheryl.

Alto quickly finds himself in the cockpit of a new-model fighter struggling to protect Ranka Lee, a young girl he met only hours earlier, from the invaders' swath of destruction. Noting his performance during this incident, the S.M.S. Skull Squadron private military company invites Alto to join their organization, where he continues protecting his friends and Macross Frontier.

Radnja je smeštena u 2059, posle rata sa Zentraedima ljudi su počeli da se šire po celom svemiru (u Macrossu nema Invida i Gospodara Roboteka samo saga sa Rik Hanterom) i anime prati dogodovštine jednog kolonijalnog broda i njegove flote. Iznenada ih napadaju neki čudni vanzemaljci i roštiljanje kreće Big Grin

Pogledao sam ep 1 i 2 i mogu reći da je bolje urađeno nego Gundam 00, priča je za sada OK, rađena je kao nastavak na Macross. Nadam se da neće zasrati priču kao u Macross Zero.


RE: Macross Frontier - Gricko - 2008-04-14

Hmm pa ovo se jos snima,tek dve epizode koliko vidim,


RE: Macross Frontier - Happy - 2008-04-14

Da, počelo pre par nedelja nema na googlu ni slika, nigde ne mogu da nađem koliko planiraju ep. da snime, mada kontam da će biti minimum 25 ili 50 Smile


RE: Macross Frontier - Gricko - 2008-04-14

Nova epizoda izlazi April 17, 2008
A e si gledao Macross 7 ,veoma je povezan sa ovim serialom Smile


RE: Macross Frontier - Happy - 2008-04-14

Jel Macross 7 ono kad se bore kroz pesmu, onda nisam gledao, ma ja to zamišljam kao šta se dešava 50 god posle Rik Hantera Big Grin


RE: Macross Frontier - Gricko - 2008-04-14

Hehe nisam gledao ni ja al mislim da je to,neki gitarista il tako nesto XD
Cak sam negde video mangu Macross Frontier ,volume 1


RE: Macross Frontier - Happy - 2008-04-14

Od Macross 7 imam jednu OVA, ono je strašno!! Krene borba ovaj peva i sviram u svom robotu a protivnik u svom i ko bolje svira pobedi, čim sam ovo video prekinuo sam sa gledanjem XD U ove prve 2 ep bilo je pevanja na fazon Min Mej, riba peva a skroz na drugom mestu se šibaju, mada koliko sam skontao ovi vanzemaljci što ih napadaju, napadnu samo kada čuju glas te što peva. I naravno i ovde ima Skull eskadrila Smile


RE: Macross Frontier - Hendrix - 2008-04-14

Sumnjam da ce ovo imati mnogo vise epizoda od Macross Zeroa. Macross 7 sucks, ne znam sta mi bi da ga odgledam (do pola) i da uzmem da prevodim. Pre bih se slozio kada bi neko rekao da je Macross bolji od ROBOTECH-a, ali ovo je bas bedak.

Kako bih voleo da naprave neki ROBOTECH Macross Sagu sa istom radnjom, vidjenu iz perspektive nekog drugog lika, nekog drugog pilota... I da zavrse proklete Sentinele, ko ce citati stripove.


RE: Macross Frontier - Happy - 2008-04-15

Potvrđeno je da ima 13 ep a šuška se da će možda biti i 26 Big Grin
Evo slika VF-25, onaj dole je naravno vođa Skull eskadrile

[Image: MacrossFrontier.jpg]


RE: Macross Frontier - GoKu - 2008-04-15

I dalje sam veliki skeptik sto se ovoga tice, ma mora da useru nesto. Secate se Macrossa Zero? Odlican pocetak, prica koja ima potencijala, a onda....jbga.