2009-05-09, 22:58
Tengen Toppa Gurren Lagann
|
2009-05-10, 20:17
Kako su pisali Mecha + Ecchi = MECCHI !!!!! AHAAAAAAA :love:
2009-05-10, 20:57
Frogy jeste u pitanju taj veliki najveći
i pogledaj malo videćeš da su se pre toga gađali planetama a kasnije prešli na galaksije tako da jeste toliko veliki evo i izvor http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Gur...gann_mecha ali izgleda da sam malo pogrešio visok je 10 miliona svetlosnih godina
2009-08-29, 10:42
ovo za velicinu TTGL nisam znal.. good to know..
al ovo mi je jedan od nadrazih anime, valjda sam ga 5 puta pogledal.. pogledal sam seriju, ovu, film i music clip project..
2010-06-16, 08:05
Evo, napokon sam i ja pogledao ovaj fenomen.
Nishta kratko od remek dela, sve naravno u svom pravu TTGL - kombinacija zabave sa poprilichno dobro upakovanom i lukavom prichom, te super likovima, zanimljivim stilom crtanja, ekstra animacijom, super muzikom... Jedina stvar shto mi grebe ochi su kostimi (Pogotovo zadnji kostim za Yoko - izgleda ko damn striptizeta...) No, pored toga, sve je totalni spot on. Izuzetno dinamicna radnja, izuzetna pricha, i sve to prikazano na jedan svez i izuzetan nachin. Tengen toppa gurren lagann - jedan od najboljih anime ostvarenja. Predpostavljam da se nece svideti onima koji traze super nancy psiho priche ili totalni realizam (i meni je u pocetku izgledao previshe detinjasto), no, ako malo iskopchate mozak i udubite se u ovaj svet - zabava, fascinacija, tenzija, sreca i tuga su zagarantovani. Moram samo dodati za kraj - smatram da ovaj serijal ima jedan od najboljih i najkompletnijih zavrshetaka ever. Ne secam se zadnji put kada sam pogledao neshto do kraja i osecao da je to jednostavno...to.
2010-06-16, 08:43
Kako bre Yoko da ti grebe oci?! Ja mogu da kazem da anime ima definitivno neki smek i da ko ga nije ogledao silno je pogresio.
2010-06-16, 12:49
2010-06-16, 18:48
welcome to the club...lepo razloženo..evo ruka sve si upravu...sem za yoko tako opaka riba mora da izgleda ko striptizeta....mada ja mislim da ima više odeće..u procentima...
2010-06-16, 19:06
Istina je da Yoko na kraju ima prilično fiše odeće nego na početku kraj je nešto najepskije što sam ikada video bilo gde onako velika i onako dobro urađena borba teško je uspeti u tome
2010-06-16, 19:16
slazem se za anime, jedino mi kraj nije drag, kad simon ode u pustinju, mislim ono, junak spasi sve i svasta i onda ode u pustinju...
bilo bi mi draze da je zavrsilo bolje po glavnog junaka |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)