Tengen Toppa Gurren Lagann
(2009-05-09, 20:22)Dream Omen Wrote: Tengen toppa gurren lagann visok 10 000 svetlosnih godina XD Big Grin Cool

ma di si to procito??? XD XD XD, pretpostavljam da je TTGL onaj zadnji veliki robot, nemoguce je da je toliki, stovise bilo bi glupo Anime
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply
Kako su pisali Mecha + Ecchi = MECCHI !!!!! AHAAAAAAA :love:Big Grin
Reply
Frogy jeste u pitanju taj veliki najveći Smile

i pogledaj malo videćeš da su se pre toga gađali planetama a kasnije prešli na galaksije XD
tako da jeste toliko veliki

evo i izvor
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Gur...gann_mecha

ali izgleda da sam malo pogrešio Big Grin visok je 10 miliona svetlosnih godina XD
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
ovo za velicinu TTGL nisam znal.. good to know..
al ovo mi je jedan od nadrazih anime, valjda sam ga 5 puta pogledal..
pogledal sam seriju, ovu, film i music clip project..
[Image: sig.php]
Reply
Evo, napokon sam i ja pogledao ovaj fenomen.

Nishta kratko od remek dela, sve naravno u svom pravu Wink

TTGL - kombinacija zabave sa poprilichno dobro upakovanom i lukavom prichom, te super likovima, zanimljivim stilom crtanja, ekstra animacijom, super muzikom... Jedina stvar shto mi grebe ochi su kostimi (Pogotovo zadnji kostim za Yoko - izgleda ko damn striptizeta...) No, pored toga, sve je totalni spot on. Izuzetno dinamicna radnja, izuzetna pricha, i sve to prikazano na jedan svez i izuzetan nachin.

Tengen toppa gurren lagann - jedan od najboljih anime ostvarenja. Predpostavljam da se nece svideti onima koji traze super nancy psiho priche ili totalni realizam (i meni je u pocetku izgledao previshe detinjasto), no, ako malo iskopchate mozak i udubite se u ovaj svet - zabava, fascinacija, tenzija, sreca i tuga su zagarantovani. Moram samo dodati za kraj - smatram da ovaj serijal ima jedan od najboljih i najkompletnijih zavrshetaka ever. Ne secam se zadnji put kada sam pogledao neshto do kraja i osecao da je to jednostavno...to.
Reply
Kako bre Yoko da ti grebe oci?! Ja mogu da kazem da anime ima definitivno neki smek i da ko ga nije ogledao silno je pogresio.
[Image: 76561198078674713.png]
Reply
(2010-06-16, 08:43)GoKu Wrote: Kako bre Yoko da ti grebe oci?! Ja mogu da kazem da anime ima definitivno neki smek i da ko ga nije ogledao silno je pogresio.

Ma samo zadnji kostim, onaj sa zvezdama. Prvi je milion puta bolji.

Anime je epic, u svakom pogledu tho.
Reply
welcome to the club...lepo razloženo..evo ruka sve si upravu...sem za yoko tako opaka riba mora da izgleda ko striptizeta....mada ja mislim da ima više odeće..u procentima...
nezaposlen um je igralište za đavola
[Image: 23hu6j4.jpg]
Reply
Istina je da Yoko na kraju ima prilično fiše odeće nego na početku Big Grin kraj je nešto najepskije što sam ikada video bilo gde Big Grin onako velika i onako dobro urađena borba Smile teško je uspeti u tome Smile
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
slazem se za anime, jedino mi kraj nije drag, kad simon ode u pustinju, mislim ono, junak spasi sve i svasta i onda ode u pustinju...
bilo bi mi draze da je zavrsilo bolje po glavnog junaka Anime
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)