Tengen Toppa Gurren Lagann
Anime je carski. Ja ne volim mecha ali je TTGL veeliki izuzetak.
U pocetku anime je opusten i ima puno komedije. Sto se vise gleda, to vise se gubi komedija i dolazi neverovatna drama. Zadnje 5 epizode su bila najdramaticnija stvar koju sam ikada video.
Anime je "must see" cak i za one koji ne vole mecha anime.
Reply
Ja ga nisam imo prilike pogledat Sad
Foste mi jos nije narezo...Damn
Reply
hmm.. ostalo mi josh 2 epz-a do kraja ...
anime je overrated ... mozda samo zato jer:
1. ne voli mecha
2. ne gledam mecha anime
3. ne volim mecha anime
Wink

prica je prilicno bzvz ... likovi manje vishe ... jedini lik koji me uvek nasmejao je : Attenborough znaci on je lol

(2008-11-29, 12:04)Sagara Souske Wrote: Ja ne volim mecha ali je TTGL veeliki izuzetak.

ako umesto TTGL stavimo Code Geass onda se slazem Wink

EDIT
[Image: 1202076971954my8.jpg]
stavimo Simona i to je to isto Wink
The world is my country, science is my religion.
[Image: 2Rv1u]
Reply
ja do sada nisam nesto cenio mecha anime ... nadam se da ce se dogoditi isti slucaj kao sa Yoko te da ce mi TTGL otvoriti oci Big Grin
[Image: Image.jpg]
Reply
Ubedjen sam da sam u avgustu postavio neke postove vezane za film Gurren Lagann na ovom thredu...whera are they ?
Ubedjen sam da sam u avgustu postavio neke postove vezane za film Gurren Lagann na ovom thredu...where are they ?
[Image: ruforumvh6.jpg]
Reply
hmm u tom vremenu ti je pao forum pa je nestalo dosta postova. Sad
[Image: FalAh1M.png]
Reply
Da li je neko odgledao film ?

Premijeru je imao u bioskopima 11.9 ako sam dobro informisan.

Krivo mi je kada se ovaj anime u moru anime naslova olako preskace, cak i zagrizeni anime-manijaci na prvi pogled vide cudan naslov + photo-shots koji pokazuju prastari mecha dizajn, nekog klinca i ribu sa velikim sifonima govoreci u sebi ovo je detinjasto garant postoji nesto bolje za gledanje ( tako sam i ja razmisljao na prvi pogled )

Gurren Lagann kao da nema status super-odlicne anime koji se mora pogledati tipa ( FMA, Evangelion, Berserk, Bleach itd ) a zasluzuje da bude u samom vrhu ...

A kada se odgleda...ostaje osecan praznine sa saznanjem da nesto tako dobro nece skoro gledati.

Zato junaci nas odred je izbrisan iz vojnog stroja, zato pronesimo slavu koju ova anime zasluzuje Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
au brate...sad si mi objasnio...pa ima sad da ga pogledam 100%...Big Grin
[Image: Image.jpg]
Reply
ne film je izašao u japanskim kinima ove godine to znači da ćemo ga subbanog gledati tek iduće godine, can't wait.
[Image: FalAh1M.png]
Reply
@ Hitsugaya jedva cekam da vidim tvoj postove kada odgledas gurren lagann Smile

@ Yoko tek sledece godine ? Zar ne mogu malo to brze da subuju Sad

Znas li mozda sta se desava u filmu, prati li radnju serije ?
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)