Boruto: Naruto Next Generations
#1
Boruto: Naruto Next Generations
[Image: 84460l.jpg]

Tip: TV Serija
Status: Ongoing
Žanr: Akcija, avantura, super moć, borilačke veštine, šonen
Godina: 2017
Studio: Studio Pierrot

Opis: 

- Naruto je kao dete bio jako tvrdoglav i prava maskota. Imao je svoj san da postane najveći šinobi lider u istoriji svog sela, i ostvario ga je. Njegovo lice je sad ukresano pored prethodnih nosilaca titule "hokage", na velikom kanjonu koji gledaju pravo ka selu. Kako god, bina više ne pripada njemu.... došla je nova generacija nindži i oni stupaju na scenu vođeni od strane njegovog sina, Boruta!

Zamolio bih moderatore ili admine da otvore temu već danas ako mogu, izašla je epizoda i bacio sam se na posao.
Dakle, ovaj projekat mi nije prioritet, i nisam siguran hoću li baš svake sedmice na dan izlaska biti u stanju da odradim.
Znači, kačim kad mogu i bilo bi kul kad bi neko radio stream. Big Grin
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
#2
Nisam ni znao da planiraju nastavak Naruta da rade. Jel ima i manga Boruto ili je materijal pisan za anime.

Mogu ja odraditi stream nije problem.
Reply
#3
Koliko ja znam Masaši nije napravio Bog zna koliko poglavlja mange za Boruto, ja sam video desetak poglavlja, tako da verovtno sami smišljaju priču.
-- bludni tata mata -- 
Reply
#4
Da, ali to je mesečna manga. Znači jedan chapter do 50 stranica i to je to.
Do ovog meseca ili beše prošlog, sve je bio materijal iz Boruto filma, tako da sve što se izdogađalo, svi znamo.
Inače, hvala puno što se nudiš za stream. Poslaću prevod danas ili sutra. Prvo moram da pregledam Boku no Hero epizodu broj 9, pa ću ovo da završim.
Stigao sam do pola. Stvarno je p---- dim za prevođenje. Dok ovi drugi projekti što radim su dosta kompleksni i mora puno da se misli.

PS: Happy, molim ako nije problem, dodaj na sajtu i studio, zaboravio sam da upišem "Studio Pierrot" ovde u najavi, pa sad tamo na sajtu stoji "nepoznato".
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
#5
Čisto da naglasim da prevodim ovaj naslov već duže vreme. Verovatno ću ga prevoditi do samog kraja, tako da ću kad smognem snage okačiti sve prevode epizoda koje budem preveo.
Reply
#6
(2021-06-04, 21:12)rueno Wrote: Čisto da naglasim da prevodim ovaj naslov već duže vreme. Verovatno ću ga prevoditi do samog kraja, tako da ću kad smognem snage okačiti sve prevode epizoda koje budem preveo.

Iako ne pratim prevode na srpskom, sem Peglinih, baš sam zbog tebe bacio pogled na Boruto prevod... Drugar, baš ne znaš sa tastaturom da radiš, dosta znaš da omaneš tokom kucanja, polako samo, nema neke potrebe za žurbom. A vrv ću ja prevesti te epizode prve koje nisi prevodio, znam da nisi od početka radio.
Reply
#7
Šta ćeš, omakne mi se jbg...
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)