ReLife
#1
[Image: 80389.jpg]

Quote:Genres: Romance, School, Slice of Life

Quote:Episodes: 13

Quote:The story follows Kaizaki Arata, a 27-year-old jobless man, who fails at every job interview he had after quitting his last company. His life changes after he met Yoake Ryou of the ReLife Research Institute, who offered him a drug that can change his appearance to 17-years-old and to become a subject in an experiment for one year. Thus, he begins his life as a high school student once more.







Nisam nikada bio preteran fan "soft" animea, slice of life-ova i ostalog ali ovaj anime je odlican. Izbacili su sve epizode od jednom, ima ih 13.
Nisam usao sa velikim ocekivanjima ali mogu da kazem da vrlo lako moze biti jedan od najboljih naslova ovog leta.
Vrlo smesan, zanimljiv i kvalitetan anime.

Podseca me na film 17 again
Reply
#2
Izbacili sve epizode odjednom? Prvi put cujem za tako nesto... Da nije u pitanju neka web animacija, nesto sa epizodicama od po pet minuta?
Reply
#3
Epizode su klasicnih 20 minuta, animacija je po meni skroz solidna za danasnje standarde.
Mislim da su sami sebe zajebali sto su izbacili sve od jednom. Veci hype se stvara ako izlazi jedna po jedna epizoda.
Zbog toga ce mnogi da ga preskoce, a zaista je kvalitetan anime.
Reply
#4
@Axela: Ne mora da znači. Naslovi koji igraju na famu, tipa Attack on Titan i slični, obično razočaraju gledaoce sa svakom narednom epizodom.
Pošto je ova serija pravljena za strimovanje, autori su iskoristili taktiku Netflix-a, i izbacili celu sezonu u cugu, kao što je Netflix uradio sa Daredevilom.
[Image: 12919667-1054652541260501-1842689955405525214-n.jpg]
Reply
#5
A, ok, znaci jeste neka web-release varijanta... Posto kod normalnog televizijskog emitovanja, ocigledno, ide jedna po jedna epizoda.
Reply
#6
Ček, frajer od 27 biva ubačen međ' srednjoškol(j)ke? Raj!

Ma bljak.
Dobro, 'oće l' ti japanci prestat više s hipeprodukcijom harema? Još samo fali shota da kompletiraju sve dosadašnje varijacije.
Reply
#7
(2016-07-04, 19:47)Knez Milos Wrote: Izbacili sve epizode odjednom? Prvi put cujem za tako nesto... Da nije u pitanju neka web animacija, nesto sa epizodicama od po pet minuta?
Čitao sam negde na netu da kao što postoji, znaš već netflix, tako postoji i neka japanska kuća nalik tome pa su se oni odlučili da izbace ceo anime odjednom, tj da bude kao web anime, pošto mislim da je i manga bila web manga.


Uglavnom odgledao sam skoro ceo anime - 12/13.ep, veoma mi se svideo, sadrži dosta slice of life tematike koje bi svaki anime takve vrste trebao da obuhvati. Što se tiče animacije nije loša, lepo je ocrtana. Priča je takođe lepo osmišljena, ima dosta zapleta, iako se vrti oko troje sporednih likova. Sve u svemu kad se skocka, dobar naslov za opuštanje posle "stresnog" dana na polsu XD. Od mene neka osmica (7.8).

Što se tiče harema, JoxerTM, ovde toga uopšte nema, lik je zaljubljen samo u jednu osobu.
Jedan od članova tima typekitworks.

Reply
#8
Ako je u samoga sebe gledam odmah jer bi makar to bilo nešto novo.
Reply
#9
JoxerTM, tvoj post cu smatrati za salu, osim ako to ozibljno mislis, onda bih ti preporucio da se se vratis gledanju Naruta i SAO-a
Reply
#10
aj sad nastavite da se prepucavate pa da malo delimo warnove...

Ako si jednom rekao da ti je krsh, nema potrebe vracati se i ponovo govoriti da je krsh, a opet, ako neko za naslov koji ti je dobar kaze da je krsh, nemoj da reagujes kao malo dete i saljes ga da gleda Naruto i SAO. Nego nadji normalan odgovor i repliku, ili se sprdaj u svakom pogledu, sprdnja uvek pobedjuje Wink

[Image: 1416679451565.png]
---------------------

Glava AO porodice  Whistling
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)