Novosti Vezane za Igre
A nije li Mad Max trebao izaći i za ps3?
[Image: harpy211.png]
Reply
Trebalo je, ali je otkazan za PS3/X360. Verovatno zbog hardverskih ograničenja.
[Image: 76561198088028945.png]
Reply
Eh, izgleda da je sada ps3 konačno otišao u povijest. Još samo persona 5 i to bi bilo sve što očekujem + rogue kada padne cijena.
Više me zanima kako će točno fukcionirati borba.
[Image: harpy211.png]
Reply
Sounds Like Silent Hills Really Is Cancelled
Reply
^Kasnije se i zvanicno potvrdilo, steta steta
[Image: 76561198098110211.png]
Reply
Da... Konami je juče i zvanično potvrdio i obavestio narod da nema ništa od Kojima-del Toro-Reedus-ovog Silent Hillsa. Ovo je bilo neminovno s obzirom na razdor između Kojime i Konamija i ostalih bizarnih stvari koje se dešavaju na toj relaciji i oko "Metalnog zupčanika". Po svemu sudeći, firma se izgleda okreće mobilnom gejmingu koji je sve popularniji u Japanu. Troškovi su manji a zarada dobra. Da ne pominjem Konamijev unosan biznis sa kockarskim aparatima koji mu danas donosi najveću zaradu. XD

Velika šteta, i za sam Silent Hill serijal (koji je propao) i za ceo survival horror podžanr. :/

RIP Konami.


[spoiler][Image: wZrhM7V.jpg][/spoiler]

^Ko zna šta je sve od ovog istinito, ali, wow just wow. @@

[Image: pxoLmFb.jpg?1]


@john_constantine

MGS5 dolazi na last-gen. Smile A i MKX na leto (ako kojim slučajem WB ne otkaže).
[Image: 76561198088028945.png]
Reply
Pa izdaće kojima Sillent Hill pod nekim drugim imenom, neće? Dešavale su se u industriji već takve priče da se studio i izdavač popičkaju i raziđu i studio onda promeni ime igre i izda, promeni neke detalje u igri (imena uglavnom) i to je to.
Reply
bas me zanima koji bi publisher mogao preuzet Kojimu i njegov tim, covjek sigurno nece dugo ostati bez posla
[Image: 76561198098110211.png]
Reply
Uzme ga Capcom da mu preporodi Resident Evil kad mu već Konami nije dao šansu da vaskrsne Silent Hill. Toungue
Ali da... neće biti nikakav problem za Kojimu da nađe novog/nove sponzore, ipak je on superstar u industriji video-igara. Najviše bih voleo da njegov studio ne bude isključivo vezan za jednog izdavača. Recimo, PlatinumGames je sjajan primer kako jedan studio radi odlične igre za različite izdavače. Ako Kojimu zgrabe Sony ili Nintendo nećemo se naigrati njegovih igara na PC-u.
[Image: 76561198088028945.png]
Reply
(2015-04-28, 20:20)Saša Pilja Wrote: Uzme ga Capcom da mu preporodi Resident Evil kad mu već Konami nije dao šansu da vaskrsne Silent Hill. Toungue

LOL neki stvarno štuju Kojimu do te mjere da vjeruju da može napraviti remek-djelo bez obzira na franšizu i žanr. Ispravite me ako griješim, ali ne znam je li on napravio išta dobro osim famoznog metal geara, a kamoli nešto iz horor žanra kao što je RE ili SH.

Znam da je ovo ekstremno nepopularno mišljenje, ali ne mislim da je Kojima nešto posebno dobar scenarist, a kamoli mesija gaming industrije kakvim ga mnogi vide.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)