2013-11-03, 17:02
Ako mi se nebude svidela druga sezona, znaćeš

Darker than Black: Kuro no Keiyakusha
|
2013-11-03, 17:02
Ako mi se nebude svidela druga sezona, znaćeš
![]()
2013-11-03, 22:17
Meni se više svidela druga sezona od prve zato što su epizode bile više povezane.
2013-11-04, 13:06
Druga sezona je dodatno zakomplikovala stvari iz prve sezone koliko se sećam...
2013-12-22, 23:57
Odgledah prvu sezonu. Vrlo dobra serija, cak iznenadjujuce dobra. Mislio sam prvo da mi se nece bas svideti, sa svim tim tajnim organizacijama i podzemljem, ali se ispostavilo da je "svet" vrlo dobro razradjen. Takodje mi je u pocetku bilo malo tesko da pratim sta/ko/kome/zasto, ali vrlo brzo je to preraslo u iscekivanje sta cu sledece novo da otkrijem u sledecoj epizodi.
Prvi opening mi je ok, ali drugi mi je wtf; prvo sam pomislio da gledam Initial D sa sve scenom driftovanja i muzikom koja lici na onaj eurobeat ![]() Likovi su vecinom bili dobri; glavni lik nije slabic i dobar deo serije je posvecen razradi nekih likova. Jedina mana mi je sto se serija zavrsila a da jos uvek nismo saznali neke stvari i o likovima, i o njihovim mocima itd. Uzimam sad da gledam nastavak, mada ne ocekujem puno posto vidim da ga svi pljuju i da je slabije ocenjen. Sve u svemu ocena recimo 8.3/10
2013-12-23, 00:10
Nisam gledao nastavak, ali sam i ja čuo puno lošeg, ali je prva sezona prilično dobra, posebno pred kraj kad smo saznali neke tajne koje su spominjane od početka
![]()
2014-03-14, 00:09
ODgledao sad ,ocena izmedju 8 i 9 ..Odlican anime,borbe i animacija su predobre..Glavni lik je bad ass i ostali likovi poput Kirihare,i debeljka su odlicno odradjeni..Prica je odlicna ,ali ipak malo su me zbunili na kraju ,previse informacija.. Pretpostavljao sam sta je sindikat od pocetka,ali nekako mi je sve ostalo nedoreceno..Jeste da me je Dream Omen isprepadao ,ali ipak krecem da gledam drugu sezonu,mada cu pre toga ove 4 OVa epziode,na sajtu pise da ide tako redom ..U svakom slucaju,zanimljiv anime
![]()
2015-03-27, 18:05
Jako dobar anime , likovi su dobri ,a animacija je izvrsna kao i prica. Prva sezona je puno bolja od druge sezone koja je jako losa . Za prvu sezonu dajem ocjenu 9
|
« Next Oldest | Next Newest »
|