AnimeOverdose Forum

Full Version: Evo da se i ja predstavim...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Roy Fokker

Ah, ne mogu da vjerujem!

Napokon mogu da postujem! Jednom sam uspio ubaciti jednu jedinu poruku, non-stop me ponovo izbacuje iako se pravilno ulogujem... Nadam se da je tome kraj.

Elem, iza pseudonima Roy Fokker "krije" se dvadeset-petogodišnji grafički dizajner iz Podgorice. Volim anime od malena, ali tek sam prošle godine počeo ozbiljno da sakupljam. Pošto jako dobro govorim i pišem engleski, riješio sam da počnem da prevodim nešto, a pošto se Evangeliona niko ne usuđuje da dohvati (i nadam se da neće), krenuo sam odmah od jedne od najboljih serija ikad.

Pogledaću malo forum da vidim ima li komentara, jer me baš zanima kako se ostalima svidio moj prevod prvih pet epizoda... Jedva čekam da nastavim, ali trenutno simultano radim na tri velika projekta, tako da vremena nemam ni za šta.

Još jednom - pozdrav svima!
Svaka cast samo tako, imas u nekom mom opisu, kako najlakse preesti stvari, a ako ne nadjes posalji mi mail pa cu ti dati upustvo.

Graficki dizajner znaci svaka ti cast, ako si nasao posao, i ja sam okrenut dizajnu, veba, omota proizvoda i svega i svacega za cime se raspise konkurs, jenom recju kolege.

Pozdrav.
Zelim samo ovom prilikom da ti se zahvalim za link na Emugalaxy.