AnimeOverdose Forum

Full Version: [Zima 2024] Shaman King: Flowers
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Shaman King: Flowers
[Image: C6RgRHg.jpg]

Tip:  TV
Broj epizoda:  13
Žanr:  Akcija, avantura, nadprirodno, super moći, shounen
Studio:  Bridge
Godina:  10.01.2024.
Opis:  Asakura Hana otkriva da biti sin Asakure Youa i Anne nije sve što se može zamisliti, a zbog dosade žudi za bilo kakvim uzbuđenjem. Ali kad mu borba dođe ravno na kućni prag, odnosno s mjesta kojeg najmanje očekuje - iz vlastite obitelji? Počinje bitka za prevlast Asakura!

Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=JUFY-syrPwQ

*Nastavak na Shaman King (2021)
Cini mi se da se i kod nas i kod vas pise "to jest" ako je pisalo "that is" u smislu "odnosno" Smile

Kao i ranije, ako se ispostavi da se broj epizoda nastavlja na prethodni naslov, stavljaj nove u postojecu grupu, a ako krecu ispocetka otvoricemo novu.
Pod uslovom da negde ispisuju brojeve epizoda, kao npr u slucaju Bleach-a, Jujutsu Kaisen, itd.
(2023-12-13, 12:00)Pegla Wrote: [ -> ]Cini mi se da se i kod nas i kod vas pise "to jest" ako je pisalo "that is" u smislu "odnosno" Smile
da, imalo bi smisla...
Pa bio si blizu, moglo je da pise i "to jest, s mjesta..."
To jest i odnosno mu dodju kao sinonimi Smile
Grupa
Posto jos ne vidim da je izaslo nesto, hoces prvo da proveris da li se epizode nadovezuju, da ne otvaram ako nije neophodno?
UPDATE: Odbrojavaju od 1 epizode.

Mislim da se neće nadovezivati pošto je to druga manga,  al' mogu ti javiti dok vidim. Svejedno neće biti odmah prijevod jer opet moram čekati fansub.
Otvoriš...
Grupa dodata.
E, sta se desava sa ovim naslovom?
Pages: 1 2