AnimeOverdose Forum

Full Version: To Every You I’ve Loved Before/To Me, The One Who Loved You
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
To Every You I’ve Loved Before
[Image: rcfCZy8.jpg]

Tip:  Film
Žanr:  Romantika, znanstvena-fantastika
Studio:  Bakken Record
Godina:  2022.
Opis:  Svijet u kojem je utvrđeno da se ljudi rutinski vrte između pomalo različitih paralelnih svjetova...
Koyomi Takasaki, koji živi s majkom nakon razvoda roditelja, upisuje se u pripremnu školu na lokalnom sveučilištu. Zbog atmosfere koncentrirane na učenje i njegove društvene nespretnosti, Koyomi nije u stanju sklapati prijateljstva. Jednog mu dana iznenada priđe njegova kolegica iz razreda Kazune Takigawa, koja mu kaže da je doputovala iz 85. svijeta gdje su ona i Koyomi ljubavnici.

Trailer:

To Me, The One Who Loved You
[Image: UHhBIZa.jpg]
Tip: Film
Žanr: Romantika, znanstvena-fantastika
Studio: TMS Entertainment
Godina: 2022.
Opis: Svijet u kojem je utvrđeno da se ljudi rutinski vrte između pomalo različitih paralelnih svjetova...
Koyomi Hidaka, koji nakon razvoda roditelja živi s ocem, upoznaje djevojku po imenu Shiori Satou na istraživačkom institutu u kojem mu otac radi. Oboje su pomalo zaljubljeni jedno u drugo, ali sve se promijeni kada im se roditelji ponovno vjenčaju. Koyomi i Shiori, uvjereni da nikada neće biti zajedno, pokušavaju skočiti u drugi svijet u kojem neće biti polubraća... Nema smisla u svijetu bez nje.

Trailer:

*Ovi filmovi su usko povezani, kojim god ih redoslijedom gledali, spojlat ćete si drugi.
Znaci, ili da se ne gleda ni jedan, ili da se gledaju oba istovremeno Big Grin
Poslao sam prvi film.
Poslan i drugi film.
Može projekt u završene.