AnimeOverdose Forum

Full Version: My Hero Academia: World Heroes' Mission
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Boku no Hero Academia the Movie 3: World Heroes' Mission
[Image: 113753l.jpg]

Tip:  Film
Broj epizoda:  1
Žanr:  Akcija, komedija
Studio:  Bones
Godina:  2021

Opis:   Ovaj film obuhvata radnju Endeavour Agency arka iz mange, Izuku Midorija i njegovi drugovi iz razreda pridružuju se profesionalnim herojima širom svijeta u misiji da zaustave teroristički plan koji će dovesti do kraja čovečanstva.

Trailer:

A mogao si stavit opis filma ahahha
Ma neprofesionalizam pravi, prosto nemam reči.
Pa eto ga opis lepo napisano „Treći film ovog serijala” Big Grin Ma stvarno sramota... sada će se bacit jedan opis.
I može grupa, biće sjutra spremno za slanje zajedno sa streamom Thumbs up!
(2022-03-09, 03:43)Erenaruto02 Wrote: [ -> ]Pa eto ga opis lepo napisano „Treći film ovog serijala” Big Grin Ma stvarno sramota... sada će se bacit jedan opis.

Za film ti ne treba grupa, a ni opis. Ma ništa ti ne treba, samo pošalješ.
(2022-03-09, 06:29)EpicMan Wrote: [ -> ]
(2022-03-09, 03:43)Erenaruto02 Wrote: [ -> ]Pa eto ga opis lepo napisano „Treći film ovog serijala” Big Grin Ma stvarno sramota... sada će se bacit jedan opis.

Za film ti ne treba grupa, a ni opis. Ma ništa ti ne treba, samo ps
Nemoj mi samo reći da ne treba ni najavaXD Znači ubaci se u "Svi filmovi" i može da se šalje? 
A neka ga opis ne škodi, možda nekoga bude zanimalo kakva je to nova neviđena radnja u ovom filmu... Ma nema šanse da je opet neko spasavanje svijeta u pitanju Whistling
Ma da, nekada davno kad je sve to osmisljeno, filmovi su bili svi pod jednom nazovi grupom i tako je i danas. Mada se to mozda i promeni u nekom momentu pa bude kao i serije sa slikom, i opisom, al to govorim vec godinama, al nikako da se probudim jednog dana i to vidim odradjeno, tako da jbg XD
Ma ja kako sam se navikao, pa sam i zaboravio da je drugacije za filmove XD
Uzgred, uploadovao sam film i na google drive. Gde da pošaljem?
(2022-03-13, 00:27)Erenaruto02 Wrote: [ -> ]Ma ja kako sam se navikao, pa sam i zaboravio da je drugacije za filmove XD

Brišu MHA seriju i filmove sa Google drive-a, već smo pokušali Big Grin
(2022-03-13, 00:27)Erenaruto02 Wrote: [ -> ]Ma ja kako sam se navikao, pa sam i zaboravio da je drugacije za filmove XD

Posalji mi poruku pa cu da dodam, pa koliko stoji - stoji, ako ga obrisu kojim slucajem.
Pages: 1 2