AnimeOverdose Forum

Full Version: [Jesen 2022] Chainsaw Man
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
[Image: 126216l.jpg]

Tip serije:  TV
Broj epizoda:  Nepoznato
Žanr:  Shounen, Akcija, Demoni
Studio:  MAPPA
Godina:  Jesen 2021
Opis:  
Dendži ima samo jednu želju - da živi miran i srećan život. Međutim, to je daleko od realnosti s obzirom na to da je nateran od strane jakuza bande da ubija đavole kako bi otplatio svoje dugove. On koristi svoj ljubimca đavola, Pečitu, kako bi obacio posao i spreman je da uradi sve kako bi došao do novca.

Trailer:

To sam mislio ja da radim Smile

Nemoj samo sad da pocnes da najavljujes sve i svasta iz buducih sezona samo da neko drugi ne bi uleteo u termin, leba ti XD
(2021-06-27, 13:29)Pegla Wrote: [ -> ]To sam mislio ja da radim Smile

Nemoj samo sad da pocnes da najavljujes sve i svasta iz buducih sezona samo da neko drugi ne bi uleteo u termin, leba ti XD

Striček i ja sam to mislio ahhah, kad sam čitao mangu... XD
A morao sam da budem brz da niko ne bi uzeo, znam da svi žele da rade ovo. Svakako će Epicman slati prevode sa mnom. Takođe, sad smo Pegla i ja jednaki, on meni Scarlet Nexus a ja njemu Chainsawman xd.
Upamti to za sledeci put Toungue
Posto smo sada kvit, sledeci put igram na kartu vlasnika sajta XD
(2021-06-27, 13:50)Pegla Wrote: [ -> ]Upamti to za sledeci put Toungue
Posto smo sada kvit, sledeci put igram na kartu vlasnika sajta XD

Biće zanimljivo ahhaha
Što se mene tiče, možemo sva trojica da šaljemo prevode. Za striming da Pegla kači na Anime Overdose, ja na Anime Balkan a Epicman na Anime Srbiju. Ako se vas dvojica slažete, možemo da uradimo to kad svakako sva trojica planiramo da radimo XD.
Ma jok, nisam bas toliki fan, dovoljno je sto ces slati titlove i epizode Smile

A i, iskreno, vec par godina pokusavam da smanjim broj projekata po sezoni, al mi nesto ne polazi za rukom stalno iskoci nesto zanimljivo, plus nastavci nekih serija Smile
Važi. Onda ćemo Epic i ja da šaljemo zajedno.
Pegla VS GT prevodioci

i tako uskraćni smo kvalitetnog prevoda za zanimljiv naslov
Pages: 1 2 3