AnimeOverdose Forum

Full Version: [Leto 2018] Satsuriku no Tenshi (Angels of Death) - Preuzeo Epicman
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: Dgxb1ZRU8AEOeq8.jpg]
Alterantivi nazivi: Angels of Death, Angel of Massacre, Anđeli smrti
Tip: TV
Broj epizoda: 16
Godina: 2018
Studio: J.C.Staff
Žanr: Avantura, Horor, Triler, Psihološki

Opis:
Trinaestogodišnjakinja se budi zarobljena u podrumu zgrade. Pokušavajući da pronađe izlaz, ona sreće čoveka koji je prekriven zavojima. Čovek se predstavlja kao Zek, dok u drugoj ruci drži kosu. Većinu devojaka bi uhvatila panika kada bi videle serijskog ubicu, ali ne i Rejčel.
Pored svih problema koje muče Rejčel, njen pravi problem nije Zek već kako pobeći iz ove zgrade u kojoj su oboje zarobljeni.
Bez obzira na sve, Rejčel i Zek će ipak morati da rade zajedno kako bi pobegli iz zgrade u kojoj se na svakom spratu nalazi po jedan ubica...

PV:Sretno sa serijom, nadam se da će prijevodi izlazit na tjednoj bazi.  Thumbs up!
Hvala, takođe srećno sa tvojim projektima! Sleepy
Samo da napomenem da ću i ja prevodit tu seriju, ja ću na hrvatskom, a vi slobodno na srpskom.
Mislim da za time nema potrebe samo ćemo napraviti probleme jedni drugima, najbolje je da onaj koji najavi projekat prevodi i sam serijal. Mislim niko tebi to ne brani ali zašto bi trošio vreme na to kad imaš još par slobodnih naslova u ovoj sezoni. Predlažem ti da načneš ovu stvar, razmišljao sam to da uzmem ali sam se predomislio. Radi ga Netflix i originalni je anime od strane P.A Works studija.

Link:
Jeager MAL
Verovatno se odlucio na ovaj potez zato sto od poslednjih nekoliko njavljenih projekata mislim da nismo videli nijedan titl od ekipe typeworkskit ili kako se vec pise, a skontao sam da si ti iz te ekipe. A svidja mu se naslov, i radi pevod na HR, pa nije toliko strasno da bude i dva prevoda. A Jeager ja cekam da vidim na sta ce liciti pa se mozda upustim u prevodjenje Smile
Projekt je predan meni.
Sve poslano i može u završene.