AnimeOverdose Forum

Full Version: Kekkai Sensen
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
                Kekkai Sensen (Blood Blockade Battlefront)
[Image: kekkai-sensen-blood-blockade-battlefront-poster.jpg]
Tip: TV
Broj epizoda: 12
Godina:2015.
Žanr: Akcija, komedija, super moći, nadprirodno, fantazija, šonen, vampiri
Studio: Bones
Fansub grupa: project-gxs
Opis: Supersonički majmuni, vampiri, pričajuće-ribe i sve vrste nadnaravnih čudovišta koja žive uz ljude - to je neko vrijeme dio svakodnevnog života u Hellsalemovom Lotu, nekada poznatom kao New York City. Kad su prije tri godine otvoreni pristupnici između Zemlje i Beyond, New Yorkaši i stvorenja iz druge dimenzije bili su zarobljeni u neprobojnom mjehuru i bili prisiljeni živjeti zajedno. Vaga je tajna organizacija sastavljena od ekscentrika i nadljudskih ljudi, zaduženih za održavanje reda u gradu i pazeći na to da se kaos ne širi na ostatak svijeta.

Trailer (eng dub):


SJAAAAAAAAAAAAAAAAJNO!
Srecno sa prevodjenjem Big Grin
Eh u ovome te totalno podržavam jest da je 1. sezona bila lagan meh, druga je totalni preobražaj, nadam se da ćeš upotpuniti ovaj serijal računajući i drugu sezonu, sretno sa projektom. Takođe sam video japanci ovo sad zovu B3 i B3&B pošto svaki deo u naslovu počinje sa B na engelskom.
Takođe ovde bi mogao da koristiš malo žargona ne bi škodilo uklopiće se u karaktere.
(2017-11-28, 00:07)Zzlat Wrote: [ -> ]Eh u ovome te totalno podržavam jest da je 1. sezona bila lagan meh, druga je totalni preobražaj, nadam se da ćeš upotpuniti ovaj serijal računajući i drugu sezonu, sretno sa projektom. Takođe sam video japanci ovo sad zovu B3 i B3&B pošto svaki deo u naslovu počinje sa B na engelskom.
Takođe ovde bi mogao da koristiš malo žargona ne bi škodilo uklopiće se u karaktere.

Nadam se da će do kraja godine biti sve heehe Thumbs up!
Završeno, može u kompletirano. Cool