AnimeOverdose Forum

Full Version: Fate/Apocrypha
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: hpQ7ZQ8.jpg]

Tip serije: TV
Broj epizoda: 25
Žanr: Akcija, Povijesna, Drama, Magija, Fantazija, Natprirodno
Studio: A1 Pictures
Godina: 2017
Grupa: UTW

Nakon što je veći gral misteriozno nestao iz Fuyukija nakon Trećeg rata za sveti gral, Yggdmillennia, obitelj čarobnjaka izjavi da oni posjeduju gral. Zajednica čarobnjaka pošalje pedeset čarobnjaka da ga preuzmu, no skoro svih ubije misteriozni sluga. Preživjeli član uspije aktivirati gral te to dozvoljava prizivanje ukupno četrnaest sluga.

U gradu Trifasu se dvije fakcije bore za gral uz to da su oba tima sastavljena od sedam slugi i sedam gospodara. Na jednoj strani se nalazi CRNA fakcija, to jest članovi obitelji Yggdmillennia koji štite gral, te CRVENA fakcija koji su poslali čarobnjake da vrate taj gral. Naravno, pošto je ovo ogromna bitka, gral sam priziva još jednog slugu, tj. slugu klase "vladara" koji nadzire tu bitku.

Trailer:

Usput, u ovom projektu mi možda pomogne jedan novajlija , gospon Cerberus Smile

(OP PJEVA EGOIST, HYPEEEE)
Pocni da prevodis Quan Zhi Gao Shou da mogu lepo da citam ne da stavim u 0.50 pa da citam sub od 3km koj traje 2 sec hahahhahahha
(2017-05-18, 23:55)urrros Wrote: [ -> ]Pocni da prevodis Quan Zhi Gao Shou da mogu lepo da citam ne da stavim u 0.50 pa da citam sub od 3km koj traje 2 sec hahahhahahha

Vec sam ti naveo primjere kako bi taj prijevod izgledao XD
Ovaj forum ne dozvoljava parody subs ako se ne varam pa ne mogu prikazat bol likova pored čitera zvanog "glavni lik". Jk jk. Ako nitko ne uzme projekt, onda ću kad se oslobodim.
Pošto je ovo Netflixov anime, cekati cu da izađe cijela sezona od 25 epizoda i da ga sluzbeno izbace na engleskom.
Naci cu si drugu zanimaciju XD
Cini se da se UTW vratio tako da slobodno mozete otvorit kategoriju i stavit 25 ep i UTW(Unlimited Translation Works) pod fansub grupu. Prevest cu preko dana ;D
Vratili se iz mrtvih.
Projekt završen. Budem ispravio ostatak epizoda i šaljem cijelu sezonu ispočetka zajedno s enkodovima!