AnimeOverdose Forum

Full Version: Kiznaiver
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Studio Trigger opet spašava anime Love

[Image: 1H0gmG4.png]

Tip serije: TV Serija
Broj epizoda: Nepoznato
Žanr: Naučna Fantastika
Studio: Trigger
Godina: 2016
Fansub Grupa: Horrible Subs

"Odabran si da postaneš Kiznaiver". Kizuna sistem, koji dopušta Katsuhiri da djeli svoje ozljede sa svojim prijateljima iz razreda, kojima su osobnosti potpuno drugačije od njegovih. Kizuna Sistem je nezavršeni sistem za osnivanje ljudskog mira time da se ljudi spoje putem svojih ozljeda. Svi koji su spojeni na sistem se zovu Kiznaiveri. Kada se jedan kiznaiver ozljedi, sistem podijeli i emitira tu ozljedu ostalima.
Ček da dodamo: Tajming, typetest i karaoke ja, ako mi dodo dozvoli XD
Dodo dozvoljava sve dok to nece kasnit po 3 mj Toungue
Neće znamo se mi Smile
Sretno XD
Bu, a da ti malo sredis prevode za MangaMax? Big Grin Nema smisla da pustis u etar sa onoliko gresaka i grescica. Big Grin Lako ces raditi ostale projekte kasnije. Big Grin

Dodo, sada sam tek video da si okacio objavu za ovaj projekat. Smile Srecno ti bilo u radu! Smile
Hvala vam ljudovi Big Grin
odglodo sam prve 4 epizode i mnogo mi se svidja stalno neke akcije zapleti nesto se desava
(2016-09-27, 21:36)SuperClicK Wrote: [ -> ]odglodo sam prve 4 epizode i mnogo mi se svidja stalno neke akcije zapleti nesto se desava

Jedan od najboljih animea od Triggera Big Grin
izvrstan prijevod Wink
Pages: 1 2