AnimeOverdose Forum

Full Version: Noblesse: Awakening + The Beginning of Destruction
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: 24liglf.jpg]

2 OVA/ONA epizode ali sam stavio u jednu temu da se ne otvara 2 samo zbog po jedne epizode iste serije, ako je to problem nek neko obriše pa ću da otvorim posebno. Smile

The Beginning of Destruction se dešava pre 820 godina i prati besmrtnog plemića Raizela i njegovog prijatelja vođu vukodlaka Maduka kao i njihovu borbu nakon što postanu žrtve manipulacije kako ljudi tako i natprirodni stvorenja s ciljem uništenja obojice.

Awakening se dešava u sadašnjem vremenu, besmrtni Raizel se budi nakon 820 godina sna i nalazi se u potpuno nepoznatom svetu. On pronalazi svog vernog slugu Frankenštajna koji je sada direktor srednje škole i odlučuje da pohađa istu kako bi se upoznao sa dostignućima ljudi u vekovima koje je propustio. Ali kada nepoznata organizacija koja se sastoji od natprirodni bića odluči da eliminiše njegove kolege iz škole kao potencijalne svedoke Raizel odlučuje da se umeša.

Komentar: pre ovoga za mene potpuno nepoznata manga izuzev par komentara koje sam pročitao na ovom forumu. Obe epizode su mi se svidele, posebno Awakening, animacija u ovoj epizodi je odlična.

Traju nekih 7-10 minuta duže nego prosečna epizoda. Ako im je cilj bio da zainteresuju ljude mislim da su uspeli, nadam se celoj seriji...

Da li je neko gledao? Smile
Ja sam gledo,moram rec da je bio ok,al mi je manhwa puno bolja