AnimeOverdose Forum

Full Version: Ajin
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
[Image: pdcAi4n.jpg]


Broj epizoda: 13
Žanr: Akcija, horor, misterija, natprirodno
Studio: Polygon Pictures
Mal: Ajin

Aiđini su ljudi koji ne mogu da umru. Pre sedamnaest godina, prvo su počeli da se pojavljuju na bojnom polju u Africi a od tada, više njih je otkriveno u ljudskom društvu. Njihova retkost znači da će, zbog eksperimentalnih svrha, bilo koja vlada velikodušno nagraditi svakog ko ih uhvati. U sadašnjici, tipičan letnji raspust izvesnog dečaka će imati neočekivani preokret.

Skroz ok 1 ep, verovatno mi najvise leglo od svih naslova ove sezone do sada sto sam pogledao.

Jedino mi smeta animacija likova koja je u fazonu Knights of Sidonia, jednolicni likovi kojima se uglavnom samo kosa razlikuje.

Ne vezano za seriju: voleo bi da bar jedan anime ove tematike nema klince kao glavne uloge, daj bar da bude neki student nemoj uvek srednjoskolce, u zadnje vreme kad odlucim da vidim neki novi naslov cim vidim da je glavni lik srednjoskolac smorim se maksimalno... Confused

Inace cuo sam da je izasao film pa ako ima neko link neka ostavi, nisam ga nasao za online ni na jednom sajtu. Smile
Polygon pictures samo full cgi radi... jbg...
(2016-01-19, 16:18)Lavi Wrote: [ -> ]Inace cuo sam da je izasao film pa ako ima neko link neka ostavi, nisam ga nasao za online ni na jednom sajtu. Smile
https://kissanime.to/Anime/Ajin-Part-1-S...?id=122001

Meni se animacija u Knights of Sidonia svidja pa se nadam da ce i ovde biti dobra.
fora sa Sidonijom sto je takva animacija lezi tom crtezu, tom stilu mange. Kod ajina to i nije toliko slucaj.
Nisam jos gledao pa cu da vidim na sta lici mada vise volim kad je anime radjen u full cgi ili ful crtezu nego kad mijesaju crtez sa cgi onda mi i ne izgleda dobro.
Ovo se mora gledati. Definitivno je zanimljiv čak i na prvi pogled. Big Grin
Na prvi pogled mi se bas nesto i nedopada ali mozda i promenim misljenje na kraju serije.Ovaj CGI moze da prodje u Vitezovima Sidonije zato sto su tamo svi klonovi i nekako bolje lezi sto se kaze,dok ovde malo losije izgleda.I slazem se sa jednim od predjasnjih postova ,malo vec pocinje da odbija kada vidim bio/la je normalna srednjoskolka ,a onda se desilo X nesto .
Koliko sam razumeo, serija je samo isecena verzija filmova. Barem ovi sto su preveli prvu epizodu tako kazu, skoro identicno.
Cini se ok anime,iako ne volim 3d animaciju
Pogledao sam za sada 3 epizode i moram reći da je baš onakav kakav sam i očekivao da bude.
Animacija je simpatična, za promenu je ok, ali malo mi se njihovi pokreti u nekim momentima čine debiloznim. Ali, sve u svemu nebitan faktor.
Priča je malo jeziva, likovi su mi ok, ali me dosta podseća na Tokyo Ghoul. Mislim, što se tiče glavnog lika.
U početku plačljivko, slabić koji se privikava na nove sposobnosti i novo okruženje među sebi sličnim ili drugima koji ga love.
Odmah se vidi da nema nekakvu priču, ali je sama radnja ta bitna stvar koja privlači gledaoce da nastave sa ovim naslovom.
Ne volim anime u kojem određeni likovi non stop beže od nekih posebnih grupica koji žele da ih ulove i kad dođe do toga da bude neki sukob i dobar fight, na kraju bude cinge-cange i opet se vraćamo na staro.
Primetio sam da su današnji anime naslovi skoro pa u potpunosti slični. Ko god se opredeli za ovaj anime, neće se požaliti ali ne treba ni da očekuje nešto novo.
Ovo je za sada neko moje mišljenje o ovome što sam pogledao. Nisam puno ni rekao jer bih nabacio i spojlere za neke koji još nisu ni krenuli da gledaju.
Ocena: 7.50/10. Možda mu dam 8/10 do kraja.
Pages: 1 2