AnimeOverdose Forum

Full Version: One Punch Man
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
[Image: 177065.jpg]

Naziv: One-Punch Man (ワンパンマン)
Žanrovi: fight, humor,...
Broj epizoda: ?

Priča se odvija u Gradu Z u Japanu, u svetu gde čudnih spodoba ima na pretek, naravno, sve one prave nevolje običnim građanima. Junak ove serije je Saitama, mladić koji je kao mali želeo da postane super heroj, a kad je porastao dobio je priliku da to i sprovede u delo. Mnogo je vežbao, dao sve od sebe i oćelavio od silnog treninga, ali sa druge strane sada ima neverovatnu moć da jednim udarcem porazi svakog neprijatelja. Ma koliko to zabavno zvučalo, njega to zapravo baca u duboku depru jer mu je dosadno... stoga stalno traga za jačim neprijateljima.
Toliko o tvojoj penziji Big Grin
taj fazon, koliko juce si mi rekao da BG-A, odnosno niko od vas dvojice nece raditi nista od nve sezone, i eto Vorta iz mraka Big Grin
i naravno, opet je napravio sturu najavu XD
Samo da ne ubacuje opet svoje komentare u prevode i bice sve ok XD
(2015-09-17, 18:55)Eleran Wrote: [ -> ]Samo da ne ubacuje opet svoje komentare u prevode i bice sve ok XD

hahaha XD Znači on je prevodiio Kill la Kill XD
(2015-09-17, 18:55)Eleran Wrote: [ -> ]Samo da ne ubacuje opet svoje komentare u prevode i bice sve ok XD

Meni su bili ful Big Grin ..Sad ce da te izoraaa..
@Sdj&Ashaman: Hahaha znaci ima i u kill la kill? XD U mom slucaju, naisao sam na ovo kod Jojo...tipa lik zabode prste u nos protivniku...a ono pored prevoda pise jos jedan red "Odradio mu je prstenjak" i slicno XD Mislim jeste funny, ali opet, bolje imati onda 2 verzije, jednu regularnu i jednu sa tim zajebancijama Big Grin
Svaki prevod dede je takav, to izostaje jedino ako je neki bas ozbiljan naslov u pitanju. Inace je sve na tu foru, Jojo, Kill la Kill, Ga Rei, Sisojke itd Smile
ili naslov za projekcije poput filmova (bar se nadam da i oni nemaju takve stvari)
Još će i prevoda da bude... Smile Onda ću da gledam dvaput Big Grin
Pages: 1 2