AnimeOverdose Forum

Full Version: Giant Killing
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
--- Giant Killing ---

[Image: 30191l.jpg]

Tip: TV
Status: Završen
Epizode: 26
Žanr: Drama, Sport, Seinen
Godina: 4 april 2010 - 26 septembar 2010
Studio: Studio Deen

Opis:

East Tokyo United (ETU), već nekoliko godina jedva odoleva da opstane u vrhunskoj fudbalskoj ligi Japana. Preuzeli su sve moguće mere samo da izbegnu ispadanje u niži rang. Situacija biva još lošija, jer je navijača sve manje i manje.
U nadi da poboljšaju svoj učinak u takmičenju i da reše sve probleme u klubu, ETU je angažovao novog trenera, koji je pomalo ekscentričan, a njegovo ime je Tacumi Takeši. Dok je bio mlad, Tacumi je smatran velikim fudbalskim talentom i igračem, i njegovi prvi koraci u fudbalu vode baš iz ovog kluba u koji se vraća ali ovoga puta kao menadžer.
Ali, Tacumi nije uobičajeni menadžer... on je vodio amaterski klub kroz niže ali kvalitetne lige Engleske i koji je odneo pobede protiv daleko jačih klubova sa većim budžetom. Posao u ETU za njega neće biti nimalo lak, jer će njegov klub morati da se susretne sa kvalitetnijim ekipama ali kako god, Tacumi je poznat po nadimku... Ubica Divova.

#Info: U zavisnosti od situacije, korigovaću "Ubica Divova" sa "Ubijanje Divova"... čisto da se zna i da ne bude nekih zabluda u vezi sa tim.
Dragan Stojković Piksi Thumbs up!

ahaha,,tek sad sam video ovo, kao verni igrac Football managera moram ovo da overim Big Grin
Daj, Kiba, nemoj zezati da je to original! Big Grin
Lol, iznenađen sam da toliko vas ne zna za Giant Killing XD
(2015-06-07, 20:55)Yuspawn Wrote: [ -> ]Lol, iznenađen sam da toliko vas ne zna za Giant Killing XD

Ja sam odavno video ovo sa Piksijem, al nisam znao kako se zove anime

A ti Najtvokeru, uradi jedan projekat do kraja Toungue
Quote:Daj, Kiba, nemoj zezati da je to original! Big Grin

Obrati pažnju na 07:37 do 07:52.Cool
Ja sam i dalje u neverici. Big Grin Ovo se mora pogledati, makar ga prikazali i na 20 sekundi. Big Grin
Čudi me da dosta vas nije nikada čulo za ovaj anime, a skoro svi pratite fudbal... XD
Drago mi je da sam vas iznenadio.
Ma ne mogu da verujem da priča srpski :O
Čao sam za anime, ali ovo prvi put vidim.
Jel to jedina scena?
Pages: 1 2