AnimeOverdose Forum

Full Version: Yuu☆Yuu☆Hakusho
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
@Ashaman, i meni su gotivniji glavni likovi kod YYH-a (samo je Kurapika>Kurama). Ali zato su negativci iz HxH-a bolje odrađeni (barem ja tako mislim).
@sdj serbiano... Nisam jos upoznao negativce, nekako mi je YU yu opusteniji, i ima bolji shounen humor, HxH je nesto ozbiljniji, medjutim ja bas gotivim ove borbe protiv demona , misticni zamak, ima tu neku draz Big Grin
^Ashaman: Bice i prepoznatljivih negativaca, daj mu malo vremena Smile Naravno, nisu Hisoka level, ali ima i par dobrih Smile
Malo mi je jedino bilo smesno to kako je Uramesi pobedio Heja , mogli su to malo realnije.. U fazonu ovaj HEj je neki baja , kolje sve redom, i dodje Jusuke i pobedi ga , a ovaj toliko brzi od njega i jaci , posle toga kao iseckao nekog lika 16 puta u sekundi , podestilo me je na DBZ odmah Big Grin
To se i meni nimalo ne dopada. Ovih 8ep sto sam pogledao me bas i nisu privukle da nastavim, mada cu izdrzati jos koju. Bez ikakvog treninga on ode i pobedi ga jednim potezom. Isto tako u sekundi nauci da koristi tu tehniku.
Slazem se, malo preveliki power up u trenutku bukvalno, isto vazi i za Kuvabaru , moze se reci malo prebrz pocetak, trenutno sam na 18-oj epizodi i bice jos takvih stvari (sprijateljili se svi za 5 minuta Big Grin ) , mada mi je i dalje gotivan anime, shounen klasik..
Daj mu fore do turnira. Turnir je meni jedan od najboljih arkova Smile
Samo da se ne nastavi trend ''mnogo sam jaci kada su mu prijatelji u opasnosti''. XD
Ovo je manga iz 1990. Tada taj koncept frend u nevolji nije bio klasik kao danas. Možda ga je baš ovaj i izmislio XD
Zar je bitno koja je godina bila? Koncept je glup i detinjast, pa sve i da ga je on uveo. Kakav je to klasik? XD
Pages: 1 2 3