Tip: Tv serija
Broj epizoda: 13
Žanr: Mystery, Supernatural, Thriller, Seinen
Studio: Madhouse, VAP, Kadokawa Shoten, Nippon Television Network Corporation
Godina: 2008.
MAL
Opis: U MnH je riječ o bizarnim ubojstvima, gdje učenice bivaju raskomadane te ostavljene u kutije. Majka jedne od nestalh djevojaka angažira privatnog detektiva koji pomoću prodavača knjiga i nekoliko drugih osoba pokušava riješiti misteriozne slučajeve ubojstava.
Prijevod radim pomoću engl i njem sub-a. Zasad su gotove 2 ep koje još moram malo srediti.
Hm..zvuci interesatno, kao Supernatural ..Ispraticu sa tvojim prevodima
Poslana je 1 ep MnH, fansub je Aero, a prevodila sam pomoću hardsuba - subs4u (njemački) koji ima sitnijih detalja sa objašnjenjima u odnosu na engl., da gledatelj lakše prati anime jer djeluje malo zbunjujuće.
još 4 ep će biti u toku dana ako stignem
Ovako, iako su 4 ep bile davno prevedene jučer sam ih tek okačila jer sam ih oblikovala prema GrimRipper-u
Nadalje, konačno je i 6. ep gotova koja mi je zbog kompleksnosti najviše vremena oduzela (cca 7 dana) i koju sam namjerno u ass. formatu poslala jer sadrži dosta bilješki iznad videa za pojedine termine i vremena što se u srt.u ne bi moglo nikako ispratiti.
također, ne znam da li bih ovu ep bez njemačkog suba uspjela prevesti
MnH svakako ispratiti u ass. formatu kako bi se bolje shvatila tematika i sve
Završeno mukotrpno dvojezično prevođenje animea, Mouryou no Hako od 13 epizoda + 1 special.
Oni koji vole ozbiljnije i kompleksnije misterije svakako neka pogledaju. Do samog kraja ne znaš tko je počinitelj, ali kad dođe... wow
Još jednom, prijevod odgovara GrimRipperu.
tschus