AnimeOverdose Forum

Full Version: Garo: Honoo no Kokuin (2014)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
[Image: 63667l.jpg]

Quote:The story of the anime begins when the king's adviser launches a witch hunt, which endangers the Makai Knights and Makai Priests, who are supposed to protect people. A Makai Priest who has been condemned to die at the stake gives birth to a child, Leon Lewis. The child is rescued by his father, a Makai Knight, but never meets his mother. When he grows up he inherits the Gold Armor as a descendant of the Gold Knights. Meanwhile the king's adviser has taken over the country as the king has become ill, and Prince Alfonso has been driven out with his mother. He comes seeking the legendary Gold Knight in hopes of retaking his kingdom.

Episodes: Unknown
Aired: Oct 4, 2014 to ?
Genres: Action, Demons




Solidna prva epizoda. 3d animacija oklopa mi je prilično fejk doduše. Videćemo kako će se dalje razvijati stvari.
I meni oke ep...doduše animacija mi se baš nije posebno dojmila, ali ju za oklope bome nisu štedjeli.
Za karaktere se nadam da će biti dobrih badass likova Big Grin

Ona scena pred kraj, na konju, me podsjetilo na Skull Knight.a XD
A sada uzmite i odgledajte i igrane serije Big Grin

http://www.youtube.com/watch?v=odkSMQ5Nn_c
Pogledao sam prvu epizodu, ali nisam baš oduševljen. Nesviđa mi se atmosfera, ni likovi nešto posebno. Možda pogledam i drugu epizodu, ali neverujem.
Nisam bio oduševljen prvom epizodom, ali druga je odlična Smile tako da nastavljam bez problema, bar za sad, videćemo kako će biti kasnije.
Izašla je nova epizoda Garoa Smile i prilično je ok, za sada mi se sviđa kako serija napreduje.
Dobra nova epizoda. Postaje serija sve bolja.
Slucajno naleteh na ovaj anime i mogu reci da sam se prijatno iznenadio, postajao sve bolji kako su epizode prolazile, mozda i najbolji fantasy naslov koji sam gledao u zadnje vreme.. Solidna prica , nista novo, ali to ne znaci da je losa, seting je odlican, vitezovi koji se bore protiv demona, dobro makljanje, likovi se razvijaju, mada je ovo mozda moglo i bolje, i u ovom anime u muskarci su zapravo muskarci, Herma je najveca bratina ..

Zameram najvise na animaciji, mislim da je to moglo bolje, mada se popravila, u pocetku je bas bila losa, i neke borbe su mogle bolje da se odrade , ima nekih rupa u prici , ali nista sto mi je mnogo zasmetalo.

Nije neko remek delo, ali dobar , zanimljiv anime, svakako moja preporuka.. Uporedio bih ga sa Bahamutom, s tim sto Bahamut ima mnogo bolju animaciju, Garo me je zarazio isto kao i Bahamut, odgledah ga u par dana, i to mi je krenuo faks Big Grin

Ocena : 8 .
Nije los Garo, kao sto si reko nista epic ali vrlo dobro fantasy okruzenje za uzivanje. Svidelo mi se prebacivanje prica izmedju Alfonsa i Leona umesto fokusa na samo jednog lika. Animacija mi nije smetala, cak mi se vise svidelo to Evropsko okruzenje (stil animacije) nego kod ove nove serije u Japanu. Takodje nema mnogo cenzure sto je cudno za danasnje vreme (likovi trce goli, kidanje delova tela, krv, scene koje direktno asociraju na sex itd).

I da, slazem se, Herman je najbolji lik u serij. XD
Ne animacija u tom smilslu, ja ne podnosim ovu novu animaciju, i generalno vise volim evropski stil, ali nekako je mogla animacija bolje da se odradi, falilo mi je malo detalja, i u pocetku su oklopi izgledali kao GO GO power rangers Big Grin .. Da, to sto nema cenzure je odlicno, zbog toga sam i rekao, da su muskarci konacno postali muskarci , a ne ono kao gledaju se celu seriju i nista, a krvi i kidanja delova tela na sve strane.. Nisam gledao tu sto se desava u JApanu , jel valja nesto ?..
Video sam da imaju neke silne igrane serije, ali po onome sto sam video na netu, izgledaju ocajno, neka niskobudzetna produkcija.
Pages: 1 2