AnimeOverdose Forum

Full Version: Terra Formars (2014)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
[Image: main.png]

Priča počinje godine 2577, 500 godina nakon što su naučnici poslali bubašvabe i gljive da teraformiraju Mars. Međutim, kada su prvi brodovi sa posadom sleteli na Mars, susreli su se sa ogromnim, jakim i humanoidnim bubašvabama, koje nisu prijateljski nastrojene. Čovečanstvo potom šalje elitne ratnike kako bi eliminisali bubašvabe.

OVA: Aug 19, 2014 to Nov 19, 2014
TV: Aired: Sep 27, 2014 to ?

Sada kada se pojavila prva OVA, možemo da počnemo da pričamo o ovom naslovu. Ja sam dobio šta sam očekivao ( mangu nisam čitao) , zabavno i necenzurisano nasilje. XD
Uglavnom su izbacili svaku mogucu diskusiju i presli na nasilje haha. Nije kao da manga ima dobru pricu, ali je i prica QUALITY, tako da steta sto su je isekli.
nije da ima pričanja u "nultom" poglavlju, uglavnom tu je samo akcija bila.
Mangu sam nesto malo citao nekih 15 poglavlja, ocekivao sam nesto u fazonu GantZa sto i jest, al mi nekako ipak nije skroz lego.
Bacit cu pogled na anime nakon par ep sto izadje
Poče i tv serija... Ne znam šta da kažem, ima li uopšte poente gledati ovo kada je sve cenzurisano skroz...
(2014-09-26, 21:43)Yuspawn Wrote: [ -> ]Poče i tv serija... Ne znam šta da kažem, ima li uopšte poente gledati ovo kada je sve cenzurisano skroz...


pa ne baš, čekaću BD
Tkđ upravo pogledao prvu ep, bila mi je sasvim solidna sem te cenzure koju je Yuspawn vec spomenuo.
Citam sad da i CR streama seriju i bas sam se za sekundu ponadao da bi iduce sedmice vec mogla bit necenzurisana prva ep za free korisnike kao sto je slucaj sa Akame ga Kill, kad tamo i tu je sve cenzurisano Sad kako pišu neki premium korisnici sto su vec gledali.
Znaci ne gine nikom cekad BD ako zeli imalo uzivat u ovom animeu, jer bi ovo moglo uzet jos vece razmjere cenzure nego Tokyo Ghoul nedavno
Nema poente ovo gledati onda, kao da gledaš recimo cenzurisani Gantz. Nezamislivo Big Grin
Čeka se BD, jer glavni selling point TF-a je Smile
[spoiler][Image: terra-formars-3968381.jpg][/spoiler]
Kad mi prikazu sve crno i samo cujem zvuke odmah mi na pamet padne Tokyo Ghoul i smuci mi se taj nacin cenzure, bolje da ne prikazu nista ili da prikazu ali bez krvi i efekata nego da stave crni ekran.

Epizoda kao epizoda mi je ok, verovatno cu i da gledam sve ali ova cenzura je ogroman minus da je ne znam koliko dobar naslov. Nisam ocekivao ovo posto je OVA uradjena bez toga. Glupo mi je sto nisu prikazali i 2 epizodu OVA pre pocetka serije posto ovde kazu kako je ta misija propala i svi su poginuli, a na kraju 1 OVA epizode vidimo da se jos bore, za nekoga ko ne cita mangu to je spojler samo takav i upropastili su 2 epizodu kada izadje.
(2014-09-27, 18:33)Lavi Wrote: [ -> ]Kad mi prikazu sve crno i samo cujem zvuke odmah mi na pamet padne Tokyo Ghoul i smuci mi se taj nacin cenzure, bolje da ne prikazu nista ili da prikazu ali bez krvi i efekata nego da stave crni ekran.

Slabo da mogu tako nesto da urade, jer se ovde nasilje vise svodi na raznosenje delova tela i organe, nego na fontane krvi. Bitno je da ce BD verzija biti bez cenzure, sad TV verzija moze biti kakva hoce. Ovakva cenzura je samo znak da ce BD verzija prikazati scenu.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7