AnimeOverdose Forum

Full Version: Zankyou no Terror
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Vi ste očekivali Death Note, a na kraju je ispalo nešto drugo. Naranvo, to što nije ispunilo vaša očekivanja ne znači da je serija loša.

Meni je serija bila fora. Lijepo je ispalo, 11 epizoda je taman. Zadovaljan sam naslovom. Nije mi ništa poseban, ali dobar za pogledat. Preporuka.
Evo pogeldah ija ovaj naslov, cekao sam dok zavrsi i pogledao skoro sve u cugu.
Lijep orginalan naslov sa dobrom pricom finom animacijom inace sve uokolo lijep paket. To sto je nekom malo 11 ep ili ocekivao vise ne razumijem.
Sajber imho dobro rekao, anime je od pocetka bio tempiran da ima 11 ep. (neobican broj ep) ali kao kod Tokyo Magnitude 8.0 npr (koji je isto imao 11 ) anime je imao sasvim dovoljno i fino zaokruzio sve bez da se razvlaci previse.
Budimo realni vremenom bi i ti teroristicki napadi i njihovo provlacenje bez da se desi ijedan smrtan slucaj postalo apsurdno, a upitno bi i bilo da li bi se time ista pridodalo na pricu
Veći su problem rupe u priči i loši likovi nego malo epizoda, ali ipak nije loš naslov, samo nije anime godine ili općenito nešto izuzetno kao što mnogi tvrde.
Odgledah i ja ovo. Zadovoljan sam sa onim što sam pogledao. Definitivno se slažem da su likovi slaba tačka ali priča je generalno držala dobar tempo s tim što je kraj malo zbrzan i imam osećaj kao da nešto fali, a i pored toga anime mi se dopao. Crtež, animacija i zvuk su bili odlični. Nije ništa preterano ali bih ga mogao preporučiti. Ako dodam na ocenu to koliko sam uživao u njemu onda je to 8/10.
Završih i ja konačnu seriju. Sasvim je dobra sa obzirom kada se pojavila, u 2014. godini.
Šteta što ova all star ekipa koja je radila na ovom projektu nije iskoristila pun potencijal serije.
OST (Yoko Kanno) bih naročito pohvalio.
(2014-10-08, 09:42)Yuspawn Wrote: [ -> ]Šteta što ova all star ekipa koja je radila na ovom projektu nije iskoristila pun potencijal serije.
OST (Yoko Kanno) bih naročito pohvalio.

Mene iskreno zanima sta se dogodilo. Sa takvom ekipom, cudno mi je koliko je lose ispala serija. Pocetak je bio ok, imao je potencijala solidno da se razvije. Ali negde kod sredine je kvalitet toliko pao, da je neverovatno. Pojava Petice je nekako celu pricu poremetila.

[spoiler]Ocigledno je bilo da su Devetka i Dvanaestica dobri likovi, ali nacin na koji su ispali dobri je bio bas los.[/spoiler]

Meni je ceo taj sukob izmedju Petice i glavnih likova bio bzvz. Pogotovu sto je ona menjala motiv non-stop. Na kraju je samo ispala yandere i nista vise.

Likovi su bili veliki problem ove serije. Svi su bili suplji bez nekog konkretnog razvoja, pogotovu brojke. Lisa je vec bila poseban slucaj. Ona je bila tu cisto da bi brojke pokazale emocije. Mogli su je zameniti kucem i bilo bi isto.
Odličan anime. Animacija i crtež su odlični. Nijedan lik me nije nervirao (što je retko kad gledam novije naslove). Vidim da se većina razočarala krajem ali meni se svideo, i pogotovo druga polovina serije. Možda su trebali malo više likove da obrade, njihove prošlosti i to, ali ne bi to stalo u 11 epizoda. Preporuka svakom, i od mene ocena 9/10
Ovaj anime mi spada u 5 omiljenih. Istina, nisam baš pogledao puno animea i još sam na početku, ali top 5 je top 5. Prva epizoda je onako solidna i dobra za uvod, ali naredne (kada krenu sa zagonetkama) su fantastične. Nakon dolaska Five ima još 2 dobre epizode (na aerodrumu) i onda kvalitet opada. Na kraju sam jako iznaneđen koliko su daleko otišli (Nine i Twelve),što neznači da mi se kraj nije svideo, baš naprotiv bio je dobar. Što se tiče likova nijedan me nije nervirao, ali nijedan mi nije bio nešto značajno poseban i upečatljiv. Konačna ocena je 9/10 i trenutno najbolji anime ove godine.
Dobar anime. Ideja je dobra, realizacija isto tako. Crtež i animacija su ok, kao i muzika. Likovi su previše tanki, kao što su neki već istakli, ali ipak nije bilo vremena da se bolje razrade. Anime je imao tu mračnu crtu celim svojim tokom koja je boldovana poslednjom epizodom. Zadovoljan sam. Osmica in my book. Big Grin
Dovrših ga i ja, napokon. Pogledala sam prvu epizodu kada je izašla i tu stala sve do prije možda tjedan dana kada sam lagano krenula dalje.
Čim sam vidjela prvu epizodu, skužila sam zašto je planirano samo 11 epizoda. Da je, kojim slučajem, odabrano više, ovo bi se, s vremenom, pretvorilo u neki bezvezni shounen. Ovako, priča je fino zaokružena i konačna.
Likovi su mi čak i okej iako mislim da su mogli malo bolje biti odrađeni. Lisa mi je svojom nesposobnošću konstantno išla na živce kroz anime, ali na kraju kad sam sve sabrala, ne znamo ništa o njoj i o njezinoj prošlosti tako da je ne mogu toliko suditi (iako me i dalje nervira). Uloga Fivea mi još nije potpuno jasna. Dio s njom je dobro odrađen, ali ne vidim čemu se ona odjednom pojavila, osim što je duh neke prošlosti, al dobro.
Glazba mi se svidjela, pogotovo opening. Zagonetke su stvarno bile zanimljive i nekako su pokazale neke činjenice o poznatim stvarima koje većini vjerojatno nisu bile poznate.

U konačnici, dala sam 7,5/10. Bomastičan kraj, ali nisam mogla dati više jer sam cijelo vrijeme osjećala da nešto još nedostaje.
Pages: 1 2 3 4 5 6