AnimeOverdose Forum

Full Version: Tokyo Ghoul
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Dečko izgleda ko curica, dovoljan je razlog.
Najavljena druga sezona serije za januar. Ja zvanično dižem ruke od serije, hvala lepo, hteo sam da završim ovih 12 epizoda kada sam več počeo ali što je mnogo mnogo je. XD
Meni je dobar anime. Nisam čitao mangu pa ne znam što su sve izostavili, ali nije me ni briga, sviđa mi se anime.
Gledaće se i druga sezona. -)
(2014-09-19, 15:03)sajber Wrote: [ -> ]Meni je dobar anime. Nisam čitao mangu pa ne znam što su sve izostavili, ali nije me ni briga, sviđa mi se anime.
Gledaće se i druga sezona. -)

I meni je anime super. Čitam mangu i mislim da su mogli da naprave bolji kraj prve sezone, iskreno ova poslednja epizoda mi je bila najslabija. 19-20 minuta su kenjali sa pričom i nekim nepotrebnim flashbacks ali u suštini odvalili su sa poslednih 4-5 min borbe. Jbg što nisu napravili 25 ep odmah iz prve, ali kao što sam i ranije rekao niko nije očekivao da će da stekne ovoliku popularnost. Nadam se da će u drugoj sezoni da nadoknade ono što su izostavili, barem neki mali deo i ja sam onda zadovoljan. Anime
Hmmm, ne sječam se flashbackova u zadnjoj epizodi. Sječam se da je bilo dosta akcije kada je počeo rat.
Posle svega, gledajući moje prethodne postove na ovoj temi, mogu reći samo jedno: Poneo sam se kao napaljeni Naruto fan od 12 godina. Srao sam o animeu a odustao sam od gledanja posle pete epizode jer sam počeo čitat mangu. Odustao sam iz možda najglupljeg mogućeg razloga: Čitajući mangu i tada gledajući anime, video sam da su preskočili ceo jedan arc, a da pritom nisam ni nastavio da pratim anime da vidim šta će se dalje desiti jer sam mislio da će ga dalje totalno zasrati. Bio sam se napalio na mangu koja mi je na kraju posle svega: Meh, I could've read something better. Stvarno sam magarac...
Uzeo sam da odgledam ovo do kraja i evo mojih utisaka:
-Arc sa Hinami je samo bio premešten i ovde je to nekako bolje leglo nego u mangi uz scene koje su dodali za anime.
-Muzika i nije bila nešto, a opening je bio ok. Ne najbolji kako ga neki nazivaju ali ok.
-Crtež i animacija... Nazovite me ludim ali mi se animacija i nije nešto naročito dopala. Što se tiče dizajna likova, likovi su zaboravni i šuplji i više mi se čine kao da su obični statisti ali imaju stila (obraćam pažnju na modu u mangama i animeima, šta da se radi XD).
-Zadnja epizoda je dopunila ono što je falilo u 11-toj (stvari koje su se izdešavale u Kanekijevoj glavi) i uz to je išla solidna borba na kraju koja kao da nagoveštava: "Shit's going down in the next season."
-Što se same priče tiče, na kraju i nije nešto. Napalio sam se ko niko na ovo, a kada sam se malo ohladio shvatio sam da sam bio budala. Podlegao sam varljivim čarima anime/manga industrije iako sam mislio da mi se to neće desiti. Prokleta bila, anime/manga industrijo! Još sam ja zelen što se manga i animea tiče (tek se godinu dana zaj**avam sa njima).
Priča ima rupa, a animeu i ne pomaže to što su i dalje neke stvari u animeu ubrzane a da pritom i radnja mange već ide jako brzo.
Izvinjavam se svima što sam srao ko grlica na ovo temi i nemojte odustajati od gledanja ovoga animea nakon mojih komentara ili komentara bilo koga drugog koji pljuju ovaj anime. Možda vam se i dopadne. Verovatno neću pratiti drugu sezonu kad sam već pročitao mangu. Ako uzmem u obzir to koliko sam uživao u ovom animeu, onda je moja ocena za njega u najboljem slučaju jedna vrlo slaba 7-mica, a ako izuzmem uživanje onda je jedna 5-ica. Priznajem da sam se poneo ko magarac bezveze i izvinjavam se zbog dugačkog posta. Toliko od mene.
(2014-09-19, 16:36)sajber Wrote: [ -> ]Hmmm, ne sječam se flashbackova u zadnjoj epizodi. Sječam se da je bilo dosta akcije kada je počeo rat.

Ma mislim na sećanja od onog Kanekia, nisu flashbackovi ali to ti dođe isto, jer su oni smor. U poslednjoj epizodi nije uopšte bio nikakav rat, ne razumem šta želiš da kažeš...
Samo su se on i Yakumo šibali poslednjih par minuta i to je to.
"Dođu vremena kada se moramo odreći jedne stvari, osobe, da bi sačuvali drugu. Neki to ne mogu, a to nije dobročinstvo, nego slabost.
Bolje je biti povrijeđen, nego povrijediti drugog, je rečenica istinskih idiota, jer kada je potrebno onda napuštaš, uzimaš, udaraš, gaziš, mrviš, kidaš... i ubijaš, jer čemu biti slabić.
Čija je greška što su stvari takve kakve jesu? Slučajnost? Nesreća? Sudbina?
Ne postoji takvo nešto kao što je sudbina. Postoji jednostavna kombinacija jedne okolnosti sa drugima. Ko kroji okolnosti?
To si ti..." suma sumarum prvih 15 min zadnje ep od mog jednog druga XD

Meni je bio ok kraj animea, i dao bi mu jednu solidnu 7.5/10, da nije onoliko cenzurisan dobio bi cistu 8micu
Danas se odma ovo pojavilo na netu https://www.animenewsnetwork.com/news/20...ary/.78943
moze da je vec najava druge sezone a i da je greskom izbaceno.
Nekako bi mi cudno bilo da se takno nesto objavi prvo samo na kineskom sajtu animea Undecided
Ma, ja sam mislio na predzadnju. Zadnju još nisam pogledao.
(2014-09-19, 18:32)sajber Wrote: [ -> ]Ma, ja sam mislio na predzadnju. Zadnju još nisam pogledao.

Ali to nije rat nego obračun između policije i gulova. Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16