AnimeOverdose Forum

Full Version: Tokyo Ghoul
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Zar ja nisam gore napisao da studio pierrot ume da uradi po neki dobar fight u Narutu...?
Ja najviše gotivim borbe prsa u prsa, mačevima ili rukama, nebitno.... nego da gledam kako neko izbacuje vatru iz bulje ili prdne i napravi zemljotres ili eksploziju.

U jednu od mojih top 5 borbi ikada spada Nanashi vs Luo-Lang iz Sword of Stranger.

Ha tebra, aj sad nešto reci! Cool
Širim dezinformacije? Na 206 strani threada Naruto [Anime] si napisao "Animacija ubija" i postavio 2 klipa Juubi vs Kyuubi&Hachibi, a pre toga na moju težnju ka boljoj animaciji si rekao da sam mnogo zahtevan zato što tražim bolje od toga. Slobodan si da me ispraviš ako grešim, ali ta dva komentara su mi dovoljna da predpostavim da si veliki fan animacije. Pre nego što meni kažeš da ne širim dezinformacije, potrudi se da se ono što si napisao poklapa sa onim što si mislio.
Jeste, ali mislio sam na tu scenu, koja izgleda fenomenalno. Ali ja nisam mislio niti rekao da je svaki momenat u animaciji jebeno dobro urađen nego samo par scena.
Isto i kada je Pejn uradio planetary devastation to mi je takođe super urađeno.
aj nemojte dalje o Narutu na ovoj temi, hvala.
(2014-09-13, 17:56)Pegla Wrote: [ -> ]aj nemojte dalje o Narutu na ovoj temi, hvala.


Da ne dođe do zablude, nisam ja prvi koji je pokrenuo spam o Narutu ovde.
Ali jesi rekao da Pierrot nije propao iako je Tokyo Ghoul anime urnisan (Ovog puta ne poredim sa mangom, i dalje smatram da je zbrzan i zguran i da ga je cenzura debelo osakatila). Nego neću sad da se vadim i pravdam, muka mi je više da se prepirem sa tobom. Pegla lepo reče, ovo nije mesto za Naruta.
Dimitrije, dragi moj druže. Idi gore i ponovo pročitaj Sajberov post, dečko je sve objasnio. Tapija!

Koji vam je omiljeni lik?

Meni su Yoshimura, Yakumo, Yomo i Juuzou - (ova likuša je teški psiho ali ubija koliko je dobar lik). Cool
Juuzou je muško.
(2014-09-13, 22:37)Dimitrije1606 Wrote: [ -> ]Juuzou je muško.


On je gej. To ti dođe ista stvar. XD
(2014-09-13, 23:10)Nightwalker Wrote: [ -> ]
(2014-09-13, 22:37)Dimitrije1606 Wrote: [ -> ]Juuzou je muško.


On je gej. To ti dođe ista stvar. XD

Nemam pojma odakle ti je palo na pamet da je on gej. Daću malo više uvida u njegov karakter sa njegovom prošlošću, ali pošto ovo dolazi kasnije u mangi staviću u spoiler.
[spoiler]
Juuzoa je uzgajala Big Madame, koja je bila naravno ghoul. Uzgajala ga je kao ljubimca, kao akrobatu u cirkusu radi zabave. Pošto je ženskastog lika, ona ga je nazivala Rei-chan, i jednom joj je dunulo i kastrirala ga. Neko vreme posle toga, CCG je uhvatio Big Madame i Juuzou se priključio CCG-u. To je priča iz njegove prošlosti. [/spoiler]

Inače, ne znam koliko predrasuda neko mora da ima da bi rekao da je gej osoba isto što i žensko. Ne znam odakle ti uopšte ideja došla za takva poređenja, i ne znam koga time pokušavaš da omalovažavaš.

PS. Juuzou VA je Rie Kugimiya, i iako je stvarno ne volim moram da priznam da je odradila odličan posao. Ona je najpoznatija po svojim tsundere herojinama koje neverovatno mrzim (Osim Taige, koja je u granicama tolerancije), što je stvarno šteta zato što svako drugo davanje glasa je solidno (Al iz FMA serijala, Ten iz Kingdom i u ovom slučaju Juuzou)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16