AnimeOverdose Forum

Full Version: Tokyo Ghoul
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
ja nisam gledao ni jedan anime koji ima orginalan koncept u svakom ima po neki kliše ni meni nije jasno zašto ga ovdje toliko ljudi mrze meni je sasvim ok
Ma ko ga mrzi, anime u top 200 ma MALu XD
Ako je No Game no Life #20 , why the hell not XD
reako sam ovdje a možda je i na previsokom mjestu s obzirom da je tek počeo
Baš suprotno, ja sam na MALu vidjela samo dobre komentare na anime. Meni tema nije nešto posebno, a i razvoj radnje je nekako predvidljiv. Nije da mi smeta, pogledat ću anime vjerojatno do kraja, ali mi je zadnja epizoda bila stvarno glupa i jedva sam je pogledala do kraja. Po meni, nakon pogledavši ove dvije epizode, uopće mi anime ne bi trebao biti u prvih 200 jer sam vidjela boljih animea, a koji su niže rangirani.
Ovaj anime nema apsolutno ništa čime bi se posebno isticao u odnosu na druge. Ne kažem da je loš i ovo je tek početak ali da se diže prašina oko njega, ne vidim razlog. Op i ending nisu ništa posebno. Ide polako za anime od 12 epizoda. Tako je sad, nadam se da neće požuriti i za**ati. Ima još šanse da bude dobar, ali dosadašnji utisak je da ovo nije ništa posebno.
niko vas ne tjera da gledate ono što vam se ne sviđa i ne treba da se pravdate nikome ja poštujem vašem mišljenje ja sam samo rekao svoje
Rekoh ja još posle prve epizode da je ovaj anime hajpovana balega.
Što komentiraš više ako ti je hajpovana balega Big Grin
Jer me iritira taj preveliki hajp koji se digao oko jedne balege Big Grin

+ pošto sam ja dobar čovek, dao sam mu još jednu šansu. Međutim, ispostavi se da je još veća balega nego što sam mislio posle prve epke.
Tužno šta je u top 200 naslova... Al' bemliga, i balege imaju svoju publiku.
Pošto sam ja jedna od onih koja je čitala mangu, moram reći da anime čak ide i brzo. Od treće epizode počinje da se odvija glavna radnja, a sudeći po openingu, anime će pokriti 79 chaptera (do kraja arca).

U svakom slučaju, izgleda da će dosta izbaciti ali to i nije tako loše, jer će anime biti brži, mada bih volela da je anime bar 24-26 epizoda pa da mogu da pokriju sve što je izašlo (135 chaptera ima sveukupno), a ko zna, možda i bude na kraju bilo mnogo popularno pa izbace i drugu sezonu.

Inače, biće nepredvidljivih stvari, pojaviće se novi,interesantni likovi, a neki će da dožive i zaokret od 180 stepeni što se tiče njihovih ličnosti. Naravno, prve dve epizode su bile arc za sebe, a koliko ja vidim po openingu, anime će pokriti 4 arca (Nishiki (prve 2 ep), kćerka Ghoul (verovatno 3-5), Gourmet (najv. 6-8) i Aogiri (ostatak epizoda)). Priča generalno nije loša, kada se saberu svi ti arcovi + ovi koji verovatno neće biti adaptirani (ch80+).

I na kraju, po meni, mislim da rade odličan posao što se tiče adaptacije (osim cenzurisanja, ali biće bluray, a postoje i grupe kao što je DameDesuYo koja je uspešno uklonila inverznu cenzuru iz druge ep), iako su izbacili dosta stvari.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16