AnimeOverdose Forum

Full Version: Tokyo Ghoul
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Jako pametna odluka.
[quote='Nightwalker' pid='189351' dateline='1432959064']
I dalje ista situacija sa ovim naslovom na forumu. Svi ga gledaju a ujedno ga svi i mrze. Hahaha! Neke stvari se nikada neće promeniti. XD

Niko ga ne gleda više, a mišljenje ne znam što bi se menjalo, jednom smeće, zauvek smeće.

Dream Omen forumaš nedelje.
Ja nisam mogao ni prvu sezonu da izguram, a i to sto sam odgledao bilo je sa mukom. Ne vidim kako bi to sto bi oni uradili jos 10 sezona ista promenilo kod nas kojima se nije dopao. To ne bi imalo nikakve veze sa kvalietom vec sa popularnoscu, a i tvrdoglavoscu produkcije da gura tako idiotski projekat. Big Grin
(2015-05-30, 08:56)Yuspawn Wrote: [ -> ]Pa ti si živ? Nema te 100 godina. Da nećeš sa prevodima da nastaviš? XD

Naravno da sam živ. Cool
Mene niko ne može ubiti ili savladati. Najjači sam... u bilo kom smislu te reči.
(2015-03-20, 23:11)sdj-serbiano Wrote: [ -> ]Uspeo sam da odgledam do kraja. Zadnja epizoda je bila dobra, međutim, kao što Šaban reče, jedna lasta ne čini proleće...

3/10

Isti slučaj i kod mene. Dopao mi se dijalog između Kenekija i Rize. Jedina kol'ko-tol'ko dobra epizoda.
Strašno koliko su tipični glavni likovi i koliko su užasni sporedni.
Animacija je zablistala na trenutke, za vreme fajtova.
Verovatno neću gledati drugu sezonu, nego ću uzeti da čitam mangu, ali to ne skoro. Dosta mi je gulova za neko vreme.

3/10
anime maru je troll sajt
Toliko je paznje kod klinaca privukao anime, da bi bilo iznenadjujuce da ne nastave. Moras priznati da nesto ovako inovativno i sveze dugo nismo imali prilike da vidimo. XD
Otprilike, klinci tvojih godina...
Pa ono '94. godiste je, sudeci po profilu. Big Grin Nije on odavno klinac. Toungue Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16