AnimeOverdose Forum

Full Version: Tokyo Ghoul
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Poceo sam da gledam tokyo ghoul danas, odgledao sam 2 epizode i za sada mi se ne svidja, previse je bolestan, cak i za anime.
Navikao sam na kanibalizam jer skoro svaki drugi anime ima to kao temu, ali me vise brine poslednja scena u drugoj epizodi gde onaj dedica iz kafica govori "Mi nismo cudovista" koja me je impresionirala, toliko debilna recenica nije realna. Kao da nam kreator ovog serijala govori kako on to odobrava posto nije realno da neko smisli takvu glupost.
No, nebih da osudjujem posle 2 epizode, ali do sada je poprilicno smece, mada znam da ga mnogo ljudi voli.

Za nekog ko je gledao Akame Ga kill i gledao Tokyo Ghoul takodje. Posto sam na myanimelist video da je ovaj anime 400 neki a akame ga kill, najgori anime koji sam gledao posle SAO je 200 i neki, da li je ovaj anime po (ne)kvalitetu slican AGKu ili postaje bolji? Zapravo, zanime me da li uopste postaje bolji ili ce biti na istom nivou kroz sve ostale epizode?
Jedino sto me sprecava da ga odma dropujem jeste to sto znam da su ga mnogi mozda ocenili lose zbog kanibalizma u kome mora da "ucestvuje" i glavni lik.
Znas kako su u AgK bukvalno preskocili 10-12 chaptera izmedju bitke u Kjoroku i odmah se pojavili u palati glavnog grada, e ovde su preskocili jos vise, bukvalno par arkova je preskoceno pa cak i ko ne gleda anime konta da nesto tu nije kako treba. Cak i arkovi koji su obradjeni pokazuju u jednoj epizodi pocetak dok u sledecoj domah kraj arka, a sve izmedju je izostavljeno. Jedino sto valja su prva epizoda i zadnjih 5 min zadnje.

Zbrzano previse, a glavni lik je nesto sto najvise mrzi u bilo kom animeu tip koji ce pusti da svi oko njega budu poklani ali ne daj boze da on pomeri dupe i pokusa da uradi nesto (osim na kraju), lika rasturaju, bukvalno kidaju, a on ni ne pokusava da uzvrati. Bar je to to sto se tice 1 sezone iako cujem od mnogih da su pratili mangu kako treba bio bi super anime.

Meni licno je losili od AgK, ali ako ne trazis pricu, dobru borbu (ima mozda 1 ili 2 vedne pomena), dobre likove vec jednostavno volis sta vole mase i ako ti je to merilo nekog kvaliteta onda je ovo bomba od naslova. Pohvale za opening i animaciju koji su stvarno odlicni. Smile

Naravno ovo je licno misljenje mozda se tebi i svidi, ono sto znam je da necu gledati 2 sezonu (izuzev openinga koji cu da pogledam na YT). Izuzetak ce biti ako cujem da se je mnogo popravio, a to je retko slucaj kod nekog naslova da postaje bolji u 2 sezoni.

P.S. kanibalizam i brutalnost bi bile najsvetlije tacke ovog naslova da nisu onako smesno cenzurisane, treba nam malo ozbiljnijih i krvavijih naslova u danasnje vreme. Takodje sumnjam da mu iko to zamera sto vise to je verovatno razlog sto je dobio toliku popularnost.
Meni je anime genijalan, cak i najbolji u 2014 hah.
Touka mi je fave, Uta i Suzuya preses ♥
Druga sezona najboljeg anime naslova u 2014 je počela.
Prva epizoda je dobra i jedva ću se suzdržati do izlaska naredne.
Anime je krenuo punom parom. Big Grin
(2015-01-11, 21:25)Happy Wrote: [ -> ]Ovo je forum za prevođenje, u ovoj temi se komentariše prevod. Idite u anime temu pa tamo ostavljate utiske o naslovu http://www.anime-overdose.com/forum/thread-5757.html

ako ti tako kažeš.

anime je đubre, tačka, kraj.
Ja sam odgledao samo ove četiri epizode što preveo Pegla i ne sviđa mi se uopšte. Undecided Mislio sam da svi nešto hejtuju i da nije toliko loš, ali kad sam počeo da gledam, razočarao sam se načisto. Likovi su bezveze, necenzurisane epizode su isti đavo kao i obične, i ne znam što se digla tolika larma oko ovog naslova. Na Deviantartu non-stop viđam crteže likova iz ovog naslova, i smorilo je više Dodgy
Ako se ikad prevede do kraja, možda ga i odgledam čisto da se uverim da je smeće, i da barem vidim kako će pobeleti kosa ovom glavnom liku (ako je to on uopšte)
Pa on i nije nešto. Ali je i dalje mnoge uhvatio jebeni hype ili za mangu (ovde sam se i ja upecao da bih posle uvideo koliko je ovo loše) ili za anime (koji je još loša adaptacija edgy teen shita).

Bolje da ljudi gledaju Parasyte. Kada uporediš TG sa Parasyte-om, tek onda vidiš koliko je ovaj TG očajno piiiiiiiiiii. Em što ovog drugog radi Madhouse što znači verno praćenje materijala i da nema brzanja. Em što je ideja slična (glavni lik se nalazi između sveta ljudi i sveta monstruma), a Parasyte svoju i više nego solidno realizuje ne fokusirajući se na sporedne gluposti i loše plot twistowe.

Tamo čovek neće videti toliko ubacivanje likova za koje će čoveka posle toliko boleti piiiiiiii, glavni lik se dobro razvija i tako dalje i tako dalje... Da ne dužim previše jer već jesam malko odužio, TG-ova jedina preostala prodajna tačka-nasilje, je nikakva i bez cenzure, dok drugi ima i jare i pare a još startuje kao neki treš horor da bi posle svačega bilo.
Just to be clear, ovo nije reklama za Parasyte mango i anim00. Thank you. XD
Studio Pierrot je odradio dobar posao sa animacijom, a borbe su takođe dobre.
Serbiano: Nastavi do kraja prve sezone, pa ako ti se ne svidi onda nemoj ni da gledaš drugu sezonu.
Ali opet, moram ovo da naglasim... Ovo područje, teritorije bivše Jugoslavije su jedini nezadovoljni sa ovim naslovom.
Velike nacije i svetske sile poštuju i obožavaju ovaj anime, jer da je suprotno Studio Pierrot nikada ne bi uradio drugu sezonu.

Anime je neobičan, nije nižerazredni kliše kao što većina na forumu voli da gleda, ima svoje mane ali je ipak doživeo veliki uspeh.
Dosadilo mi je da čitam ovde ''Anime je đubre; smeće, loš je, dosadan, glup, surov...''
A, to non stop pišu jedne te iste osobe (deca) kojima sve smeta u životu pa onda moraju negde da iskale tu svoju negativnu energiju.
Drugim rečima, grizu sve oko sebe i gledaju da razjebu ono što valja. Zato smo mi i poznati kao ''divljačka nacija'' gde autoritet ne postoji. Ova tema je otvorena za sve članove na forumu i ja ne treba da vas podsećam na to ali ipak moram, dakle ne sviđa vam se anime, rekli ste svoje mišljenje po sto puta aj sad se lepo udaljite od teme i prestanite da serete, jer već dovoljno smrdi. Meni anime koji mi se nije svideo sam s jedne strane i poštovao jer znam da bi drugima smetala negativna kritika i zato to izbegavam koliko god mogu i trudim se da to izrazim na neki drugačiji način i da budem specifičan u tome šta mi se ne sviđa. A, u većini slučaja uopšte i ne komentarišem te naslove koji nisu ostavili dobar utisak na mene ili uopšte i ne posećujem te stranice. Ovo što vi radite uopšte nema smisla. Pustite nas koji gotivimo ovaj anime da normalno diskutujemo o epizodama, a ne o kvalitetu studija koji ga radi nego o epizodama i samom toku priče. Tema ima 10 stranica i na svakoj strani su jedni te isti članovi koji po 5-10 puta izražavaju svoje mišljenje koje važi i koje treba da se poštuje ali pokvarili ste sve. Pa, majmun bi shvatio da je preterao!
Admini i Moderatori, reagujte već jednom. Da je neko ovako pisao u vašoj temi koju ste vi lično otvorili, vi to ne biste tolerisali. Izvinite, ali počinjem takav utisak da stičem. Ne omalovažavam vaš rad i nemojte pogrešno da me razumete ali mnogo popuštate onima koji to ne zaslužuju, a to je sam dokaz da vas ne poštuju.
Huh, nedamise čitati toliko teksta.

Meni je bila super epizoda. Nisam čitao mangu tako da ne znam što i gdje su preskočili, a i zaboli me.
Čeka se druga
^same here, solidna ep za pocetak.
Po meni vise ostavljala dojam kao da bi bolje legla kao zadnja ep prosle sezone nego prva ep druge.
Znam zvuci smjesno al ono realno na pocetku si odmah bio ubacen u desavanja kao u hladnu vodu, realno trebalo mi je par min da se sjetim kako je zavrsila ona prosla sezona i da slozim sve sto se desava.
Na kraju jos je bio veci cliffhaenger u ovoj ep nego na kraju prosle sezone, al ono sto se uopste zalim? bolje vako da cekam samo 7 dana dok se nastavi nego inace nekih pola godine XD
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16