AnimeOverdose Forum

Full Version: Tokyo Ghoul
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
[Image: 63277l.jpg]

MAL
Type: TV
Episodes: Unknown
Status: Currently Airing
Aired: Jul 4, 2014 to ?

Priča je smještena u Tokyju, kojeg opsjedaju misteriozna bića pod imenom Ghouli koji se hrane ljudima. Stanovnici grada su grčevitom strahu jer je identitet Ghoula nepoznat.
Kaneki, tipični student, upozna Rize, koja je strastveni čitač kao i on, u kafiću kojeg oboje često posjećuju. U tom trenutku ne shvaća da će se njegova sudbina promijeniti tijekom noći.
Komentar:
Pa evo, iz prve epizode sam naučila da jako dobro pazite kada kući pratite osobu koju ste tek upoznali XD U neku ruku, prva epizoda je predvidljiva od prve minute, "klasičan" slijed događaja (čudovišta-ljudi koji jedu ljude), ali, koliko sam pročitala, prvi chapteri mange su takvi, a kasnije su svi potezi nepredvidljivi pa se nadam da će i anime biti takav kao i to da neće previše toga promijeniti ili izbaciti tako da bi anime mogao postati zanimljiviji nego što je sad. Nemam nikakvih očekivanja od animea tako da se nadam da će me pozitivno iznenaditi što bude dalje odmicao.
Također, još nije poznat broj epizoda. Prva ep je pokrila prvih 5-6 chaptera, a do sada je izašlo 134 chaptera. Iako postoji šansa da budu 24 epizode, mislim da će ipak završiti s 12-3.
Onako klasicna 1 epizoda za ovu vrstu animea ni losa ni nesto posebno videcemo kako ide dalje. Iskreno se nadam da nece zbrzati 134 chaptera u 12-13 epizoda posto onda nema sta da se prica moze se reci katasstrofa pre nego sto i pocne. Sad ako urade 24 ep ili vise od jedne sezone ko zna mozda i ispadne nesto dobro do kraja. Smile

P.S. sledeci put kad zenska pita hoces da me otpratis kuci samo je pitam: a jel sreco jesi li gledala ti nekad anime... XD
Action, Mystery, Supernatural, Psychological...trailer nije loš. Ako je psihološki, ne bi trebalo biti loše...pogledat će se svakako, no tek kad izađe par ep
Priča koja je sama po sebi totalno kliše, i kliše likovi. Na čelu sa glavnim protagonistom koji je pored toga i debil.

Elem, toliki hajp se digao oko ovog animea posle samo JEDNE(usrane) epizode, da to ne da je smešno, već je žalosno. Žalim 25 min. svog života.

Nema popravnog. Kanta.
Pogledah prvu epizodu, ok je, ništa posebno. Ne znam čemu toliki hype , serija je već rangirana među top 200.
Daću joj šansu još par epizoda.
meni se ovo sviđa samo je mc curica da se kulturno izrazim
Pogledao sam i ja ovo. Nije nešto, pogotovo početak kojeg sam skoro ugasio. Kraj je bio nešto zanimljiviji. Možda bude nešto od toga, ali možda, jer je glavni lik papak.
Prva epizoda je čak i bila gledljiva, ali ova druga je jedna od lošijih epizoda koje sam ikad u animeu gledala. Za epizodu, čista nula. Gledati ću dalje samo zato jer me zanima kako se izgledati, ali ako bude ovako loše, ne gine da bude najlošijih animea što sam ikad pogledala.
0/10 za epizodu.
P.S. Pogledala sam cenzuriranu verziju. Slučajno...
Meni je ova epizoda bila super jedva čekam da završi svou trasfpormaciju a Toka je super lik XD
Nije losa 2 epizoda, sve u svemu ne mogu reci da je lose posebno kada je tek krenula prica i nista se konkretno ne zna, ne vidim sto ima toliko hejta ovde prema tom naslovu kada ima 3x gorih oko koji se dize prasina kao da su ne znam sta. Daleko da je ovo nesto nevidjeno do sada ali jbg nije bas ni toliki shit...

Jedino mi smetala cenzura u 2 epizodi.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16