AnimeOverdose Forum

Full Version: Shakugan no Shana
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
@Lavi- Ne shvati me pogrešno, nisam ja toliki anime freak da mogu da popamtim nazive svih VA. Istina je da mi tu i tamo poneki glas zvuči poznato, ali samo mi je Rie Kugimiya ostala u sećanju. Po meni joj glas super pasuje Happy-ju iz FT-a, Cassie Lockheart u Freezing-u, Karyo Ten u Kingdom-u i možda najbolje, Alphonse iz FMA i FMA:B. Međutim, svaki njen tsundere lik, izuzev Taige koja je iz nekog razloga još u žutoj zoni, je nemoguće iritantan. Npr, to su Louis, Aria i Yuuhi. To su sve likovi iz doba kada sam bukvalno sve gledao, što reče Dream Omen. Inače, da se nadovežem na ovo što je Eleran rekao, ako hoćeš da vidiš kako stvarno tsundere lik treba da se ponaša i prema kome treba da se postavljaju standardi, pogledaj Steins:Gate i obrati pažnju na Makise Kurisu. Ona je po meni do sada najbolja tsundere heroina koju sam ikada video. Drugi primer bio bi možda Ayano iz Kaze no Stigma, koja je bliža Shani po ponašanju, a ipak je višestruko bolja od nje. Problem sa Rijinim tsundere likovima je u tome što je bukvalno ceo njihov karakter sadržan u reči tsundere. Svaka akcija, svaki glas, pokret, svaki prikaz na sceni vrišti *JA SAM TSUNDERE*. Da stvar bude još gora, svaka njena poznatija tsundere je loli. Kombinuj to sa piskavim glasom, i možeš da razumeš zašto je mrzim.
Pages: 1 2