(2008-12-05, 00:12)goluzdravi Wrote: [ -> ] (2008-12-05, 00:03)Eleran Wrote: [ -> ]Meni je dobar zato sho je meshavina zanrova, zato sto se ne stede ni u jednom momentu, likovi umiru, tragedije na sve strane bez nekog posebnog razloga, sam po sebi anime ima jako cudnu, recimo jedinstvenu atmosferu i nacin razvijanja price...seta s jednog na drugo i takav ima i kraj...cudan...nedovrshen po meni...
I jeste nedovrsen , manga se skoro zavrsila .Samo mi se crtez uopste nije svideo pa nisam nikako mogao sebe da nateram da vidim sta se dalje desavalo
Slažem se, manga je očajno nacrtana

@Goluzdravi: Reci mi jel se u mangi objasni onih par nerazjasnjenih scena u poslednjoj epizodi u animi NEK NE CITA KO NIJE GLEDAO
Tipa jel se razjasni ko je bio na vratima onda i slicno??? Jel bila Lucy or what i tako to???
@Eleran : Najverovatnije jeste ali kao sto sam rekao crtez mi se najblaze receno nije svideo da sam procitao samo par chaptera trazeci tu scenu gde se anime zavrsio i nisam mogao da nateram sebe da nastavim
Anime je bash gotiva.
Podebno kad Nyuu/Lucy Yuki mesi sise. ^-^
HAHAHA agreed ...

Mada, ima tu i dubine.
Ipak, dotichu se teme pedofilije, zlostavljanja, ubistava, itd...
A usputno, ima malko i krvi.
Da....
ima i MALKO krvi

Da.
Malko.
Manje od Hellsinga, jbg...
He he...check out you can totally see her niplles
Ne znam bas...Hellsing s obzirom da je vampirski anime...prirodno mi je nekako kako da kazem...krvavo okruzenje...ovde je to nekako vishe hm kako bi rekao...nekako je...krvavije

(2008-12-06, 21:35)Eleran Wrote: [ -> ]He he...check out you can totally see her niplles
Ne znam bas...Hellsing s obzirom da je vampirski anime...prirodno mi je nekako kako da kazem...krvavo okruzenje...ovde je to nekako vishe hm kako bi rekao...nekako je...krvavije 
Chek, chek, prirodno je da imaju vampiri i da su krvavi?
Prirodno je da ima riba koje kidaju ruke, noge i ramena nevidljivim rukama?
Damn, shta li je onda neprirodno.
Shalim se.
On topic, Elfen Lied, koliko god da ljudi izgiboshe u NJ, jednostavno ne mogu da klasiram kao neshto jezivo.
Jebiga, prevelika melodrama se u NJ odvija.