Pa da, verovatno aludirajući na moj komentar o seriji. A kada bih rekao šta mislim o naruto (malo slovo sve govori) serijalu mislim da bih bio proteran odavde

Dream omen Wrote:Nisam te baš razumeo Hindo šta si hteo da kažeš da svako ima svoje gledište na te stvaari?
Mislio sam reći da će svatko nešto drugo za reći istu anime- u.

Nadam se da nisam sad previše iskomplicirao.

Ma ne nisi sad kapiram šta si hteo da kažeš

da to je tačno mnoge stvari koje su se meni svidele drugima baš i nisu
sam si rekao ono za echee delove
ja mislim da je sve lepo uklopljeno ali trebalo je da ovo bude serija od
26 epizoda da kao Evangelion ispričaju celu priču
tražim pesmu Lilium imaš li je možda? počeo sam da downloadujem
muziku iz animea
Imam cijeli soundtrack...

Ću ti poslati preko PM- a Lilium.
Može odlično
možeš i preko MSN-a mislim da sam ostavio adresu
Ima više delova koji su meni baš odlični i upečatljivi
ali ono kada Lusy štiti onu devojčicu od metkova u OAV epizodi je skoro neverovatno
mislim nikada to ne bih od nje očekivao
jako davno samnaleteo na ovaj anime, prvo sam imao samo prvih 6 epizoda i jako mi se dopao, previše je krvi u tih nekoliko epizoda. posle nekog vremena nabavih i celu seriju, sredina je pomalo smr, ali je kraj opet dobra, sve u svemu veoma uvrnuto ali ga treba pogledati......
Nego da ovo ozivim...
Sta mislite ljudi o ovome:
Ima nekih stvari sto su ostale otvorene u seriji:
Da li mislite da je osoba koja se pojavi u zadnjoj epizodi Lucy?(kada sat proradi?)
Pojma nemam, mislim da ima i manga ali je nisam cit'o...valjda nastavlja ono sto je prekinuto u anime-u...:dunno:
Da manga postoji ali je isto finished... (kazu da postoji karakter koji se pojavi u mangi a u anime-u ne.)
Elfen Lied...hmph...pa moram reci da muzika je savrseno uklopljena u crtac i da daje dodatnu tenziju a tematika...pa recimo da tuzniji crtac jos nisam gledao...ЕL je kao da si uzeo da odgledas poslednje dve tri epizode Basilisca ^_^