AnimeOverdose Forum

Full Version: Elfen Lied
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Ali eto npr hateri serije kritikuju ubacivanje ecchi delova, mda doduše to kritikuju i fanovi (kao neka zamerka), ali eto meni se ti delovi dopadaju. I čuo sam da je manga još bolja i možda bi mi se čak i dopala.
Iskreno misam nikada pogledao ništa ecchi
ali predpostavljam da su to delovi kada se Nyu "igra" sa ostalim likovima
me je takođe sve to lepo uklopljeno i urađeno
i ja mislim da bi mi se verovatno svidela manga ali nisam baš neko ko previše
voli stripove
Meni se od početka sviđja, ali.....nisam još odgledala do kraja tek 4 epizode *cries*
Nikad stići!!!!
Ako ti se sada sviđa svideće ti si i dalje
ja sada čekam 10. i sada postaje sve bolje
Hindo Wrote:
Pegla Wrote:gde li je sad Hindo da ti diskretno skrene paznju da se anime u svim oblicima pise kao anime Smile
Hvala na ovakvoj izjavi, ali moram reći da je začetnik ovih ispravaka Inuyasha. XD

hehe, ja se samo nadovezao na tamo neko prethodno zezanje na tu temu Toungue
Odgledao sam El i mislim da je kraj zaokružio jednu priču
ali takođe mislim da su trebali da je nastave jer puno pitanja još nemaju odgovor
Pegla Wrote:
Hindo Wrote:
Pegla Wrote:gde li je sad Hindo da ti diskretno skrene paznju da se anime u svim oblicima pise kao anime Smile
Hvala na ovakvoj izjavi, ali moram reći da je začetnik ovih ispravaka Inuyasha. XD

hehe, ja se samo nadovezao na tamo neko prethodno zezanje na tu temu Toungue

Ja sam, bar tako mislim bio zaduzen za to zazanje!!!!!! Big Grin Toungue
Na ovoj temi je bilo puno off postova

ja jesam napravio grešku u pisanju ali bi voleo da je bilo više reči o
EL-u jeste kratak anime ali veoma upečatljiv bar za mene
Dream omen Wrote:ja jesam napravio grešku u pisanju ali bi voleo da je bilo više reči o
EL-u jeste kratak anime ali veoma upečatljiv bar za mene
Nije upečatljiv samo za tebe, već i za mene. To mi je bio jedan od prvih anime- a koje sam odgledao od početka do kraja. Ne ubrajajući DragonBall.
Cijela priča iz Elfen Lied- a je napeta tokom cijele anime. Barem se meni tako činilo, ali sada, svatko ima neko svoje gledište na te stvari.
Nisam te baš razumeo Hindo šta si hteo da kažeš da svako ima svoje gledište na te stvaari?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7