AnimeOverdose Forum

Full Version: Gokukoku no Brynhildr
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Istina, harem jest malo smorio cijelu situaciju i ja ga osobno općenito ne volim, ali nekako gledam na to kao na "odmor" od glavne teme. Ipak su to cure koje mogu umrijeti svaki tren. Uz to, mislim da tek sad počinje prava radnja i da je sve ovo do sada bila uvertira u priču, situaciju i likove.
Odgledah sada sve sto je izaslo, mislio da se zavrsila serija tako da sam se zeznuo. Iznenadilo me je da je serija ispala cak gore od Elfen Lieda. Zenski likovi su bas otaku smece i sve su ili sisate glupace ili kurve koje samo zele da se prcaju sa glavnim likom, posto zasto da ne. Sto se price tice...verovatno niko ni ne gleda zbog price, jer je ipak jedan ecchi harem haha. Random smrti su bile prilicno urnebesne, bas zato sto se tope haha.

Drugi opening me je prilicno iznenadio tim screamo/growl elementima i kako se uopste nije uklapao u seriju. A prvi opening je bio potpuni promasaj. Kao neki los AMV da sam gledao. Pesma i animacija se uopste nisu poklapali (a i sama pesma je bila generican wub wub wub).

Ostaje jos poslednja epizoda, koja nece biti nista bolja od serije jer nema bas ni sta da promeni. 2/10
Mogu samo reći da me kraj skroz razočarao. Tako loše su zaokružili ovu sezonu... Sve je okej krenulo, ali ovaj kraj nisam očekivala.
Nemam reci iskreno katastrofa, a poceo je skroz ok. Smile

Toliko gluposti u zadnjoj epizodi da to nije normalno.

Znaci Kana je izgubila (trajno zrtvovala) moci da bi prohodala, Kazumi je presecena na pola (presecena na pola i jos prica kao da joj nista nije) i ona nova zenska sto ima moc regeneracije se istopila u prosloj epizodi i sada na kraju epizode svi oni stoje na brdu i posmatraju zvezde. E jbt ove dve zive i Kana opet u kolicima, jednostavno nemam reci. A i ne moze se reci da je to neko secanje kako je bilo posto je s tim zaokruzena i epizoda i sezona. Naravno najveca pretnja za ljudski rod je sprecena tako sto je ona zenska sto se teleportuje pritisla dugme za izbacivanje i istopila se iako se jaje vec bilo izleglo i ona kao domacin vise uopste nije bila potrebna tom vanzemaljcu da prezivi.

Licno nemam zelju za 2 sezonom i mislim da bi bilo bacanje para, cak i da bude opet cemo da imamo harem/echi bez konkretne radnje.U pocetku mi je licilo na Elfen Lied ali mi je on mnogo bolji, cak i sam kraj.
hahha jao katastrofe od kraja XD anime je imao toliko potencijala dok nisu pocele neke tamo desne radnje, likovi i moci da se pojavljivaju
Tako je nastao samo buckuris koji se nikako nije mogao dobro razrijesiti u samo 13 ep.
Mozda je moglo i malo bolje biti da nije se toliko vremena trosilo na harem al et, preostaje manga da se cita
Prva epizoda, super...išlo dalje nak dobro i onda zadnja ep, zbrzano previše a kraj...bezveze.
Kazumi, u dva dijela ali još uvijek u mogućnosti da priča haha XD
Što se tiče onog jajeta, vjerojatno ostaje za ll sezonu.
Iako me razočarao kraj, anime je imao dobrih trenutaka za nasmijati.
Čitala sam da je anime totalno drugačiji od mange XD
[spoiler][Image: horriblesubsbrynhildr2vkrn.jpg]
[Image: horriblesubsbrynhildr6dk36.jpg][/spoiler]
Nisam ocekivao da ce serija ovoliko pasti za tu jednu epizodu, ali je poslednja epizoda uspela da bude najgora u seriji. Pogotovu onaj deo kada iz dupeta izvuce crnu cupu haha. Znaci cist 1/10.
Jao sam joj dao jednu 6ticu na mal-u, cisto nako jer su prve 8 ep bile zabavne
Ja sam na silu gledao ovaj anime jos od prve epizode, valjda sam se terao da vidim koliko njesra i retardno moze da bude. Toliko stvari mogu da napljujem da bi mogao da ispisem celu stranicu, ali ona od koje mi se povraca je japansko preseravanje high school motiva. Lete glave, kidaju se udovi, umiremo za koji dan, ali, "ALI!" moramo da idemo na camp trip sa skolom na more, jer je to meaning of life XD Joooj japanci j e b o vas vise srednja skola i onaj ko je prvi put ubacio srednjoskolce u anime.
Jos jedna stvar, ja sam nakon animea se bacio na mangu i vjerovali ili ne u zadnjih 5 ep animea su strpali 60(!!!) chaptera mange!
Toliko su bitnih stvari, desavanja i likova izbacili da nije humano koliko su je unakazili.
Ovo je mogao biti komotno 26 ep anime i opet bi mozda falilo nekoliko stvari, ali ovi producent su stvarno uspjeli 100 chaptera jedne mange presovat u 13 ep pa na kraju nije ni cudo sto je ispao neki sataraš od animea, pogotovo sto se kraja tice.
Moglo je ovo puno bolje biti jer manga mi uopste nije toliko loša se fino cita i skroz je ok i zabavna, i ja cu je nastaviti citati jer mislim da ce brzo i kraj, al et makar ce nas onda sigurno postediti druge sezone animea
Pages: 1 2 3 4