AnimeOverdose Forum

Full Version: Isshuukan friends
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Isshuukan friends (One Week Friends)

[Image: 148820_zps39719bb6.jpg]

Tip: TV serija
Epizoda: nepoznato
Zanr: komedija, sazrevanje, svakodnevni zivot
Studio: Brain`s Base

Ukratko: devojka po imenu Kaori je povucena i hladna prema svima, jer iz nekog razloga gubi secanja na sva lepa desavanja/prijatelje svakog ponedeljka. I pored toga, momak po imenu Juki odlucuje da se sprijatelji sa njom svake nedelje iznova.

Prva epizoda mi deluje simpaticno. Boje su pastelne i pomalo me podsecaju na Usagi Drop. Crtez likova je malo prostiji, uz neke elemente moe arhetipa, ali drugacije nego kod npr. KyoAnija. Ukupno gledano, crtez i likovi odaju neki utisak topline (ovi sto se prze na sonene ce eventualno reci "mlakoce").

Sto se tice radnje, gubljenje pamcenja je klise koji ce ovde ocigledno pokretati radnju, pa se nadam da ce se serija pokazati i izvan tog jednog stosa. Inace, originalni materijal je 4-koma manga, sto je obicno dobar format za komedije i gag mange, ali nikako dobar za neku radnju/dramu. Plus je sto navodno nije u pitanju skroz cista 4-koma, vec kazu da ozbiljnije scene budu obradjene u klasicnom manga formatu, pa se nadam da ce generalno biti dovoljno materijala i/ili da ce producenti animea uzeti dovoljno slobode da naprave nesto zanimljivo.

Uglavnom, iscekujem da ce ovo biti vrlo solidno na osnovu prve epizode, ali videcemo.