AnimeOverdose Forum

Full Version: Yu-Gi-Oh! Arc-V
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: 58233l.jpg]

Quote:Sakaki Yuuya is a 14-old year student who wants to become a professional entertainment duelist to give everyone a smile, but one day, he ends up fighting an exhibition match against the current champion of the Pro Duel World. This fight will lead him to make a decision, and confront the difficulties to make his dream come true.
MAL|AniDB

Type: TV Series, unknown number of episodes
Year: 06.04.2014 till ?
Categories: Action, Fantasy, Game, Shounen
Original Work: Takahashi Kazuki, Studio Dice
Direction: Ono Katsumi
Duel Composition: Kamishiro Tsutomu, Hikokubo Masahiro
Character Design: Yokota Akemi
Chief Animation Direction: Hara Ken`ichi
Music: Nakagawa Koutarou
Animation Work: Studio Gallop

Komentar:
I tako je pocela peta Yu-Gi-Oh! serija, koja je ovoga puta cirkus. Glavni lik je sin madjionicara i njegov spil je pun cirkuskih zivotinja i madjionicara, sto je jako bzvz jer karte izgledaju kao neka sprdnja. Pocetak je bio slabiji od prvih tri serija, ali bolji od Zexal. Nadam se da ce serija biti bolja od Zexala, koji je bas bio smece.
To sam i očekivao. Ma nema posle GX dobrog Yu-Gi-Oh! serijala.
Čoveče, ovi baš ne znaju kad da stanu.
Isti slucaj i sa digimonima i pokemonima, nikad kraja samo da se muzu pare.
^Pa to mozes reci i "isti slucaj i sa Naruto i One Piece, nikad kraja samo da se muzu pare"

S tim sto kod YGO barem ne razvlace jednu pricu, nego menjaju celu pricu u narednoj seriji.
Zašto bi stali, i Power Rangers dan danas izlaze. To što si ti odrastao i više im nisi ciljna publika ne znače da treba da prestanu da prave i ne znači da se na svetu više ne rađaju nova deca... Šta treba onda da rade, da vrte reprize ko što RTS vrti...

Realno anime je pravljen za decu tipa 7-10 godina, za njih je odličan. Zbog čega ljudi od 25+ ovo gledaju i onda pljuju meni nije jasno.
Alex, moraš uzeti u obzir da su originalni Yu-Gi-Oh i GX bili skroz gledljivi za ljude bilo kog uzrasta, iako su im deca ciljna grupa. Što znači da im kvalitet opada.
^Realno, originalni Yu-Gi-Oh! je za istu ciljnu grupu kao i Naruto i Hunter x Hunter. U pitanju je Weekly Shounen Jump naslov. GX i 5D's takodje. Tako da ne vidim po cemu su im ciljna grupa deca. Svi su oni shounen. Zexal se vec izgubio i nije znao sta ce sa sobom, a Arc-V deluje previse detinjasto zbog cirkusa (sto ne znaci da prica nece biti dobra/ozbiljna, ipak je tek prva epizoda jednog duzeg animea).

4kids dub je skroz osakatio Yu-Gi-Oh! i GX, jer je celu skriptu pretvorio u sprdnju. A nasi, kao i sve druge zemlje, su sinhronizovali 4kids verziju, koja ima one srce karata fore, koje ne postoje u japanskoj verziji.
u pocetku je mozda bio los ,a sad je puno bolji