AnimeOverdose Forum

Full Version: Planetes
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
[Image: seriesplanetes.jpg]

Quote:Godina je 2075. Nafta je odavno potrošena, a Mesec, taj Zemljin neumorni pratilac rošavog lica, ne samo što je kolonizovan već je i prepun novootkrivenog izvora energije. Astronauti, svemirski letovi i boravak u nultoj gravitaciji deo su svakodnevice ljudskog života.

Međutim, na put još bržem razvoju svemirskih putovanja staju tvorevine kratkovidih žitelja 20. veka – raznorazni svemirski otpad poput matorih, pokvarenih satelita i njihovih komponenata, delova letelica, osoba sahranjenih u svemiru i ostalih zvrčki koje prete da se sudare sa nekim od brodova koji lete na Zemlju ili sa nje. I tu, dragi čitaoci, na scenu stupaju junaci naše serije – pripadnici odeljenja za uklanjanje otpada svemirske stanice Seven, koja je u vlasništvu Technore, kompanije-giganta.

Tip serije: TV
Broj epizoda: 26
Žanr: Drama, Sci-fi, Seinen
Studio: Sunrise
Godina: 2003-2004
Grupa: [OZC]
Na prevodu rade: Yuspawn, Happy
Onaj momak prevodi Desert Punk a ti Planetes !!!
Zadivljen sam, baš mi je drago što ću sad moći da pogledam ponovo ova dva animea i to sa prevodom.
Napred Yuspawn druže Big Grin
To bre! Big Grin
Odlican izbor, ovo cu da rewatchujem kako budu izlazili prevodi.
Posto pravim cistku, je l' se ovo i dalje radi, ili da ide u otkazane/nedefinisane?
ovo se prevodi i dalje, samo prevodim kada sam raspolozen, pa se razvuklo, ali svejedno ide.
to je kul Wink
Hvala na prevodu, odlicni ste, samo tako nastavite. Da li ce biti prevoda za poslednjih nekoliko epizoda, da li mozete da ih odradite do kraja?

Hvala unapred.
Stigao sam do 20. epizode, bice zavrsena serija u narednih mesec/dva...
Tiha voda, breg roni Big Grin
Odlicna Anima, Hvala za dosadasnje prevode ! Puno pozdrava !
Pages: 1 2