Odgledao i drugi sezonu. Odlican, i kraj je dobar. Preporuka, stvarno odlican anime. Inace stavljen i Akagi u listu. Inace Akagi izgleda isti covek radio zato ti i izgleda osecaj i crtez isti. Izgledacu i to naravno.
(2016-08-02, 10:09)Su_Mi Wrote: [ -> ] (2016-08-02, 03:52)Toshiro Hijikata Wrote: [ -> ]Inace po meni je Akagi vise cool nego kaiji, nije panicar uopste.
to sto je panicar ne znaci nuzno da je ono pi... da kolutas ocima...
mislim da je upravom time sto je nekako sav panicavm uspio gledatelja da unervozi
i time ga bas uvukao u ovaj anime sto je danas tesko...
ti osjecaji nervoze i nestrpljivosti, da ne zaboravimo naratora, ce mi Kaijia sigurno uciniti nezaboravnim... 
Ne kazem da je pi, u pravu si ti skroz. Da nije takav realno ni anime ne bi bio onako zanimljiv. Meni je kaiji kao anime kvalitetniji nego akagi i sto se tice radnje i svega.
Raznovrsne su igre dok ovamo se igra samo mahjong.
Nego samo kad poredim njih dvojicu akagi mi je vise cool, vise gotivim takve licnosti.
Mocno mi je koliko je siguran u sebe i koliko se ljudi zalede kad vide koliko je lud, koliko nema granicu, ne misli o posledicama za razliku od kaiji-a zato sam ga vise zgotivio, to je cela stvar.