AnimeOverdose Forum

Full Version: Z/X: Ignition
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: 9jp4c8.jpg]

Kategorija: Tv
Status: Trenutno se emituje
Žanr: Adventure, Fantasy, Game, Sci-Fi
Godina: 2014

Radnja se dešava u bliskoj budućnosti. Pet "crnih rupa" se iznenada pojavilo širom sveta kao portali ka paralelnim dimenzijama, odmah nakon njihove pojave čudna bića su počela invaziju na našu dimenziju. Ljudske snage su savladane za 7 dana i svet je prepušten na milost zverima. Kao poslednju nadu ljudi razvijaju Z/X kartice koje imaju moć da zarobe i kontrolišu po jednu zver i te karte su namenjene samo za elitne vojnike ali biće koje sebe naziva boginjom Japana predaje jednu od tih karata Asuki Tenoujiu.

http://www.youtube.com/watch?v=zml7IuRIYrI
Mogao si komotno da napises komentar u vezi serije. Big Grin

Odgledao sam prvu epizodu. Ocekivao sam nesto u fazonu Yu-Gi-Oh!, kad ono, dobih Shin Megami Tensei/Persona. Za sad je jedva prosek, ali videcemo sta ce se desiti.
Tvoj opis i taj trailer mi neizgledaju obećavajuće, neverujem da ću ovo gleadti Smile Iskreno prva pomisao mi je bila Shin Megami Tensei, čim sam pročitao da mogu da zarobljavaju te zveri Smile
Shin megami tensej u najavi :p XD
(2014-01-11, 16:13)ZetaZaku Wrote: [ -> ]Mogao si komotno da napises komentar u vezi serije. Big Grin

Odgledao sam prvu epizodu. Ocekivao sam nesto u fazonu Yu-Gi-Oh!, kad ono, dobih Shin Megami Tensei/Persona. Za sad je jedva prosek, ali videcemo sta ce se desiti.


Hahaha bas zato i nisam pisao, i ja sam ocekivao vise jos kad je na pocetku pisalo kako je sve poceo pomislio sam nesto tipa pokret otpora, vojska, gerilci al sam se zeznuo. XD

U svakom slucaju pogledau jos 1 mozda 2 epizode i onda odluciti hocu li dalje ili stati.