AnimeOverdose Forum

Full Version: Log Horizon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Currently watching, prešao polovinu. Sviđa mi se so far, nisam nikad gledao anime ovog tipa (yes, nisam gledao SAO). Svišaju mi se političke igre i kako je Shiroe bio jedini lik koji se setio da je potrebna nekakva vlast da bi tu išta funkcionisalo. XD
Ja jedva cekam kad ce ovo zavrsiti pa da pogledam onda u cugu, prva mi je sezona bila ok sa dosta obecavajucim djelovima ali ocigledno ne dovršenom pricom.
Nadam se da ce se sve razrijesiti u ovoj drugoj sezoni.
Ima definitivno potencijala da sveukupno bude odlicna serija
poceo sam da gledam anime pre vise od 3 meseca i nikako da ga zavrsima, sta vise imao sam na umu da uzmem da prevodim ovaj naslov ali su me skola i odredjene obaveze omele u tome, nadam se da cu u skorije vreme uspeti da nadjem slobodno vreme pa da konacno krenem da prevodim ovaj naslov koji mi se jako svideo, iako sam odgledao samo par epizoda, i nadam se da se moj utisak nece pokvariti do samog kraja. Anime
Finished it. Moram reći da sam imao dosta visoka očekivanja i da mi nisu baš ispunjena. Nekoliko epizoda pred kraj su smor teški. Fali akcije. Ovaj anime prosto žudi za akcijom. Sve u svemu, dosta mi je mlako bilo ovo. Ne tako dobar comic relief, devojčice od 10 godina koje se zaljubljuju u likove od 20-40... Likovi su pa... Solidni. Iako je sve to već viđeno. Drugu sezonu ću pogledati kad se završi, izgleda će biti bolja od ove prve. Dobra ideja, dobro razrađen svet, ali dosta loša realizacija.
@Vele: Druga sezona je poprilicno action packed...tacnije u poredjenju sa tom, moglo bi se reci a lot Smile Tako da druga ti se mozda vise svidi Wink
Pogledaću kad se završi. Neću da gledam ongoing naslove osim ako baš ne moram (Tokyo Ghoul XD), jer ako nisu baš dobri zabatalim ih i onda moram naknadno da od polovine gledam, a to ne volim. Big Grin
Pogledala sam oko 7 epizoda druge sezone i moram reć da me anime pravo smorio. Nakon prve sezone koja je imala dobre borbe, političke igre, radnja se razvijala odgovarajućom brzinom, dođe ovakva druga. Od akcije nula bodova, cijeli početak se vrti oko Akatsuki, imam osjećaj da se vrte u krug. Akatsuki me toliko smorila, sve se vrti oko nje, ona može sve sama, njoj nitko ne treba, bla bla bla, na kraju skonta da joj ipak trebaju ljudi i svi joj trče pripomoć, a ona sva jadna sramežljiva i šta sve ne. Jako jako JAKO me nervira, kao da gledam Akatsuki Horizon...
Opet kažem, ovo je nakon prvih 7 epizoda, ali kad se sjetim da sam prvu epizodu pogledala skoro cijelu u jednom danu, a ovu sam krenula jučer i nisam daleko makla... Nisam baš zadovoljna ovim,
Ako te je prvi dio smorio, čekaj da vidiš drugi...
Hvala, to je pravi poticaj xd Samo su mi rekli da se kraj isplati gledat i nadam se da je tako.
Ni meni nije druga sezona ostavila preteran utisak. Previse su zakomplikovali i zapetljali nepotrebno, a najgori deo mi je bio sa pesmama i ovim klincima kada idu na quest kao party. Pre ce biti da su isli kao bend, a ne kao party. Taj deo mi je bio smor zesci, ali sam ga nekako izgurao. Koliko sam se radovao drugoj sezoni, tako mi sad svejedno da li ce izaci treca ili ne :/ Bas bzvz.
Pages: 1 2 3 4 5