AnimeOverdose Forum

Full Version: Log Horizon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Upravo porgledao sve tri epizode koje su izašle i več mi je puno traži nego SAO.Osobno imam puno više očekivanja prema LH i sviđa mi se kako je napravljeno tako detaljno da sliči kao da baš igraš MMORPG.
Možda bude kvalitetniji od SAO, što ne sumnjam, ali jednostavno nije adrealnski kao što je bio SAO. Al, jebiga, SAO je imao super ideju, samo što nije provedena kako spada. S druge strane, ovo je tek počelo i vjerojatno će proći još neko vrijeme dok ne saznamo što se tamo zapravo dešava.
Upravo pogledao sve 4 epizode i odličan mi je naslov, sviđa mi se više nego SAO samo zbog odnosa među likovima i akcije koja je po meni bolje odrađena nego u SAO, ne mislim graficki pošto mi se čini da je animacija u SAO bolja nego likovi su zanimljivi, nisu depresivni kao Kirito...

Ono što mi se ne sviđa je što likovi oživljavaju nakon smrti tu je SAO u prednosti, u svakom slučaju oba naslova su odlična nadam se da će ovaj još da se poboljša vremenom Smile
Pogledao i zadnju epizodu, osmu. Bila je okej, ali tek se sad počinje zakuhavati i Shiroe je napravio svoj klan, biti će super, mda sumnjam da će još doći do neke glavne radnje koja se tiče cijelog svijeta u igri.
Ovaj Log Horizon isto ko SAO, ima djecu koja su niškoristi. Ako je išta nerealno, onda je to ovo. Prije bi dijeca trebala biti ta koja razvaljuju igru nego ovi odrasli. U SAO, djeca su došla igrati igru, a na kraju su ih čuvali u crkvi, lol. Ovdje je nešto drugačija situacija. Sva djeca su slaba, obični početnici. Još što, kad su držali taoce i krali im bočice za xp, sve su to bila dijeca. Zar nema nikoga večeg da je početnik? Zašto nisu "odrasle" držali za taoce? Zar nema djeteta koji je iznad lvl 25? Dijeca su prikazana kao obična dijeca iz stvarnog svijeta, a ne iz igre.

Onda... Onaj Natsugu (mislim da se tako zove) se uvijek pravi muško i priča svima, pa čak i ove mlađe uči o gačicama, ženama i što sve ne, a kad mu se dođe nabacivat ona big boobs teta iz drugog guilda, on bježi. Hajde sad, ko tu pravi koga ludim.
Meni se svidja kako se prica odvija. Napokon se pokrenulo nesto sto se odvaja od SAO-a. Mada nesto sam se razmisljao: Ako mogu da prave hranu sa ukusom, parnu masinu i ostala cuda tako sto ne koriste nacine koje im igra zadaje, zar onda nije moguce da na isti nacin mogu da ubiju nekog a da se on ne ozivi?
Prati li neko ovo? Iako još nismo ništa saznali kako su završili tamo jasno se vidi da ima neko svoj pravac, ne brzaju sa radnjom što više možda čak i sporo ide ali posvećiju pažnju svemu od politike do borbe. U sledećim epizodama konačno možemo da očekujemo i pravu akciju.

Za sada mi se više sviđa radnja nego u SAO.
^Pratim ja, stigao do neke ep 14, iskreno ne mogu da ga poredim sa SAO, nemaju nijedne dodirne tacke. Moze se reci da oba imaju pocetni zaplet isti/slican, ali ostalo je sve nebo i zemlja. Svidja mi se anime zasad, pogotovo sto su ubacili razne elemente jednog MMO naslova danasnjice. Takodje mi je super sto nije glavni akcenat na borbe, vec na ceo svet u kojem se nalaze, od politike do trgovine i tako dalje. Zasad sam zadovoljan naslovom, zabavan je, pogotovo ako redovno pikas neki MMO, mada takodje ne treba shvatati ovaj naslov kao nesto preterano ozbiljno, vec kao opustenciju i samim tim postaje i zabavan. Kada bi trazio dlaku u jajetu, nasao bi ih more, ali su moje neke MMO kriterijume zasad ispunili.
Zanimljivo. Pomoću ugovora sada svi mogu postati igrači? Onda će ljudi iz igrice isto moći postat igrači i umirat koliko žele se ne vračaju u stvarni svijet pa ne moraju brinuti koliko pamčenja će izgubiti.
^Videcemo, verovatno ce to sluziti kao neki vid diplomatije koji ce uspostaviti sa njima. Sigurno ce to isto da iskoristi kao neku trump card, jer je rekao ovim klincima da cute za ovo Smile Meni zasad sasvim ok anime. Ono, ne kazem da neke stvari nisu mogle malo bolje, ali realno skroz mi je legao i zabavan je za gledati, narocito ako igras MMO naslove, onda je pun pogodak Smile
Pages: 1 2 3 4 5