Dobar je anime. Samo mi je nekad žao Tomoko, a nekad je sama kriva zašto joj se nešto loše dešava.
Tomoko je u sustini i dosta losa osoba

pogotovo kakve misli ima ponekad (gleda samo sebe, svako sredstvo joj je pravo) pa nekad mi je nije zao
Inace bas mi je super sto glavni lik nije toliko flawless i sto dobrim dijelom i zasluzuje to sto joj se desava, ali ipak mi je ponekad zao
Btw upravo sam pogledao posljednu ep animea (ne racunajuci tu OVA sto ce jos izaci) i stvarno ne pamtim kad sam se vise ismijao

Pogotovo reference na jedan anime [spoiler] "another" [/spoiler] i jednu mangu [spoiler] "Terra Formars" [/spoiler] su bili EXTRA, valjao sam se od smjeha
A zadnja scena kad zapravo svira opening je bila sami VRH i suze su mi krenule od smjeha

ANime je dobar jer pokazuje odličan odnos sa njenim bratom. A i likovi su realni za promenu. Ima puno smešnih scena i zaimljivo je videti koliko se trudi da bude popularna, ali joj nikako neuspeva. Ali i koliko je zla

Nadam se da je naučila bar nešto i da će se malo promeniti sledeću sezonu, ako bude sledeća sezona, nisam pratio vesti. Ali ako nastave sve isto, mislim da će brzo postati dosadno. Po onom što sam video u ovoj poslednjoj epizodi, nešto će se promeniti

Tomoko je najobičniji luzer i u potpunosti zalužuje sve što joj se događa i bude događalo.
Istina. Na neki način ona je suprotna od Konate iz Lucky Stara. Tomokoin život bi bio mnogo bolji da nije toliko opsednuta da je svi obožavaju.
jao, kraj ove epizode je pokidao. umro sam od smeha + terraformars parodija sa sve generalijama je objasnio.
Onako, prosecna serija. Samo sto je kraj bio uzasno los i unistili su sav razvoj iz prethodnih epizoda. Doduse, bilo je fun videti parodiju na Air Master ending kada pocne da bezi od one popularne devojke.
Zašto misliš da su uništili sav razvoj?? Mislim da ćemo sada napokon videti nešto lepo da joj se dogodi. I slažem se za parodiju

Air Master je zabavan anime.
Sve one scene sa popularnom devojkom su postale beskorisne. Ona je pomagala Tomoko, i Tomoko je isla ka boljem. Ali ovako se vratila opet na pocetak kao da se nista nije desilo. Ona je i dalje ista kao na pocetku, razvoja uopste nije bilo.