AnimeOverdose Forum

Full Version: Kore wa zombie desu ka?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
MAL

Totalno random lud anime. Komedija, akcija, supernatural - sve u jednom.

Ayumu je obični učenik koji biva ubijen od strane serijskog ubice. Nakon smrti, njega u život vraća nekromanser(ka) Eucliwood Hellscythe pretvarajući ga u zombija. Nakon toga ona počinje da živi kod njega a vremenom se useljavaju magična devojčica i vampir nindža i upadaju u razne avanture prožete humorom.

Pogledao sam za sad samo prvu sezonu. Iskreno, očekivao sam više humora, ali sam zadovoljan. Likovi su likeable, samo mi je žao Ayumu-a ponekad. XD

Sad nastavljam OVA-u i onda drugu sezonu. Big Grin
Harem Sad
Pogledao prvu sezonu i jedan od retkih u kojem nisam mogao da izdrzim drugu :/ Nisu mi bili dovoljno likeable likovi, a ni sam prica.
Ja sam pogledao sve što ima, prvu sezonu, dve ova epizode između, drugu sezonu i poslednju ova epizodu. Meni je bilo vrlo simpatično, a inače sam imun na loše strane harema, fanservice-a i ecchi-ja. Bilo je hillarious scena:

http://www.youtube.com/watch?v=yX9JcudDuJc
prebacite na (0:55) XD

Sve u svemu meni je ovo bio vrlo enjoyable anime. Big Grin
hmm, Cat's Eye parodija

no, da se primetiti, da ovaj anime ima dobru glasovnu glumu i izbor VA
(2013-09-03, 22:48)Eleran Wrote: [ -> ]Pogledao prvu sezonu i jedan od retkih u kojem nisam mogao da izdrzim drugu :/ Nisu mi bili dovoljno likeable likovi, a ni sam prica.


Da l' si ga gledao zbog priče? Toungue

Prva sezona mi je bila ok, dopala mi se neozbiljna atmosfera. Ne treba ga shvatiti previše ozbiljno, samo gledaš i uživaš u glupiranju likova i u uvrnutim scenama.