AnimeOverdose Forum

Full Version: Gin no Saji (Silver Spoon) [zavrseno]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
[Image: 135321.jpg]

Tip: tv serija
Status: završeno
Godina: 2013
Broj epizoda: 11 (najavljena i druga sezona za narednu godinu)
Žanr: slice of life, komedija
Fansub grupa: [HorribleSubs]

Dečak Hačiken Jugo žudi da živi daleko od svoje porodice. Zato upisuje srednju poljoprivrednu školu, gde učenici žive u domu. Smatra da usled svog talenta za učenje nikakav problem ga ne može sputati koju god školu da pohađa. Ali saznaje da nije tako. Iako je odrastao kao gradsko dete bez obaveza primoran je da otrkije sve ne tako prijatne tajne vezane za poljoprivredu. Uživajte u priči Hačikena, koji pokušava da drži korak sa svojim prijateljima, naslednicima porodičnih farmi koji su već naviknuti na težak život farmera.
Kul, možda ću onda pratiti s prijevodima ak nebudeš previše kasnio.
Još ongoing. Obično negledam ništa ongoing, nisam dugo gledao ni jedan slice of life.
Inače ovo je od autorke mange FMA. Ako vam to nešto znači.
Znači Smile FMA mi je i dalje jedan od najboljiih shonen naslova. Sačekaću da izađe još neka epiizoda, pa ću pogledati.
Ako se sećate i u FMA je često crtala neke krave ( i autoportret joj je bila neka krava), zato što je odrasla na farmi. Otud sada i ovaj manga/anime naslov.
Oh, ovo sam poceo da gledam. Kako odokativno prognoziras tempo izbacivanja prevoda, posto bih onda sacekao tvoje prevode?
pa kasnili bi prevodi jednu nedelju, jer se prevodi ovde kače petkom a tada i serija izlazi.

Broken blade je gotov, a prve 2 Silver Spoon epizode će biti gotove za ovaj petak.
odlično onda, ogledao prve dve, ali pauziraću i čekati prevode
Kuku mene, Commie XD

Ovako me ne privlači baš nešto naslov, ali gledaće se sa srpskim prevodima.
Pages: 1 2 3 4 5 6