Tip: TV serija
Godina: 2012-2013
Broj epizoda: 26
Žanr: naučna fantastika, akcija, avantura, vojni
Fansub grupa: [Nubles] i [Femme]
Godina je 2199. Nekada plavo zelena planeta Zemlja je pretvorena u radioaktivnu pustoš. Čovečanstvo je uništeno u ratu sa Gamirima. Preživeli su silom prilika naterani da žive u podzemlju. Naučnici predviđaju kraj čovečanstva u roku od godinu dana. Međutim prijateljska vanzemaljska rasa sa planete Iskandar kontaktira čovečansto i daje mu planove za moćni svemirski brod koji će dati šansu čovečanstu za međuzvezdani let. Čovečanstvo mora da ode na drugi kraj galaksije na planetu Iskandar po spravu koja može da pročisti Zemlju. Kosmička mornarica Ujedinjenih nacija koja je zbrisana u ratu sa Gamirima odlučuje da oživi davno potonuli brod Jamato iz II svetskog rata i u njega ubaci vanzemaljsku tehnologiju. Jednogodišnja misija o kojoj zavisi sudbina Zemlje je poverena posadi svemirskog bojnog broda Jamato.
Srecko, kolko ti to YuSpawna placas da ti prevodi, tj. da tvoje ime stoji pokraj prijevoda
.
Ovo je rimejk, jel da?
Kako stoji u odnosu na original, koji je bolje pogledati?
Da rimejk je iz 2012.
Original je iz 1974-1975, manga je iz iste godine. Iskreno nemam nameru da gledam pošto je ovo previše matoro za moj ukus. Trebalo bi da je dosta veran rimejk. Inače ovaj rimejk Jamata spada u vizuelno najbolje anime što sam gledao. Produkcija je na odličnom nivou, od crtanja do animacija i izgleda CGI brdova i njihovog kretanja...
adaptacija je 1:1 bar u prve dve-tri što sam pogledao. mda ja sam pogledao original, a ovo ću ako bude bilo prevoda (tj. isti izguraju do kraja)
Znaci, izbaronises li ovo... ma ima da ti dodjem u Becej licno da te sutnem!
@Goku: Hahahaha ja sam i dalje u neverici da je Gajver zavrsen
Moramo ga malo i pohvaliti, popravio se u poslednje vreme
Dok sa mnom prevodi sve što bude započeto biće i završeno. Yamato su prevedene prve 2 epizode. Biće valjda okačene uskoro.
Imate pohvale sa moje strane
Unapred iscekujem prevode
Mislim da bih mogao ovaj projekat da batalim