AnimeOverdose Forum

Full Version: Pozdrav svima
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Pozz svima, ja sam Marko, imam 20 godina, i veliki sam fan Naruta i Bleacha. [spoiler][Image: funny-huge-metal-fan-comic-me-too-guy-pics.jpg][/spoiler]

Anime sam poceo ozbiljnije da pratim od borbe Ichiga i Kenpachia koja je prikazivana na Happy TV. (Naravno da kao i svi sam nestrpljiv po pitanju da li ce i kada biti ekranizovana poslednja "sezona" Bleacha) .

Nisam neki ljubitelj mangi, ali sam morao da pocnem da citam Bleach, jer me ubija kad vidim spoiler slike na netu o napadu na Soul Society a nemam pojma sta se desava. (najvise "Are you perhaps a prophet" fazoni )

Nadam se da cu ovde dobiti dosta informacija, i mozda predloga sta da pogledam (samo da nije One piece, jer cim cujem Gomu Gomu odmah se setim Little Nemo-a, i Pijama Pajama.... )
One Piece je anime kome treba dati šansu. Ima odlične likove, odličan humor i neke od najboljih borbi u modernim shonen animeama Smile Mene je odbijalo da gledam zbog broja epizoda, ato je bilo pre 200 epizoda, ali sam da priliku i bio sam veoma oduševljen Smile

Ali dobro došao Smile
Poceo sam da je gledam, svideo mi se jedino Zoro, ali Byakuya sabija Smile
vidim vec si komentarisao u razlicitim temama, aktivni clanovi foruma su uvijek dobro dosli Big Grin
Dobro došao XD
Sličnih anime-a imaš dosta neki od boljih su Soul Eater, D.Gray-man, Fairy Tail ( mada on mene nešto odbija ), Shaman King (bioje isto na happy-u odprilike nešto malo pre bleach-a, ako se lepo sećam ), FMA i još što mogu da se setim sad to je Claymore ( moj omiljeni XD ).
Odgledao sam od nabrojanih jedino Shaman King Smile
@pera94 aaaaa kako mozes da kazes to za Fairy Tail i to potencijalnom fanu XD


@KakashiHatake dobro dosao i preporucujem ti D.Gray-man, FMAB i Fairy Tail Big Grin
Dobrodosao Smile
btw fin nick Toungue
Yo, hf ovde sa nama Wink
dobro nam dosao...
daj sansu manga-ma..meni su realno za nijansu bolje nego anime....
Pages: 1 2