AnimeOverdose Forum

Full Version: Recorder to Randoseru
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: 33003.jpg]
Tip: TV
Epizoda: 12
Sezona: 2
Žanr: Komedija, Škola, Seinen
Trajanje: 3 minute
Opis:
Miyagawa Atsushi je dječak 11 godina starosti. Visok je 180 centimetara i ima izgled 20godišnjaka. Zbog svoje visine i odraslog izgleda, često u pada u nevolje. Njegova sestra Atsumi je stara 17 godina, ali ona ima 137 centimetara i izgleda poput djevojčice.

Komentar:
Zabavan anime od 3 minute po epizodi. Fora je to kako Atsushia stalno uhiti policija jer misle da je pedofil, a zapravo se druži sa svojim vršnjacima XD
^sto je bilo smesno prvog puta. I onda se ponovilo jos 20puta....
da u svakoj ep po jednom, a gde preskoče u sledećoj bude dva puta. šta znam u obe sezone možda par fazona, ali srećom veoma je kratko pa se dalo odgledati
Pogledao sam svih 13 ep. Sada vidim da ima još jedna sezona od po 13 ep. Prva sezone je Do druga Re. Sudeći po imenima da li je ovo ongoing naslov sa planom od 7 sezona?

Što se tiče anime, nije loše za ubijanje vremena. Par minuta do ručka, 1 ep, negde treba da idete a poranili ste, 1-2 ep... Ovako sam ja gledao anime. Anime bukvalno nema neku priču ili nešto što bi te vuklo da pogledaš iz cuga. Ali za razbibrigu i ubijanje vremena ja savršen. Ni komedija nije loša. Uglavnom je sve na isti fazon ali zna da izmami osmeh na lice.
Nema. Druga sezona je završila prije pola godine. Sumnjam da je u planu još jedna.