AnimeOverdose Forum

Full Version: Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Pogleda sam ovo. Očekivao sam više. Crtež je odličan, kao i animacija borbi. Vidi se da su se dosta potrudili oko toga. Ali mi se zato priča nije nešto svidela. Možda je bila greška što nisam prvo odgledao seriju, pošto sam imao osećaj da treba da znam nešto o likovima iz Kenšina kako bih u celosti uživao u ovoj OVA seriji. Sad kad sam pogledao ono najbolje iz ove franšize, sumnjam da ću pogledati i onu od stotinak epizoda za koju sumnjam da je bolja od ove, i plus je PG-13.

7/10
(2016-02-28, 15:12)sdj-serbiano Wrote: [ -> ]Pogleda sam ovo. Očekivao sam više. Crtež je odličan, kao i animacija borbi. Vidi se da su se dosta potrudili oko toga. Ali mi se zato priča nije nešto svidela. Možda je bila greška što nisam prvo odgledao seriju, pošto sam imao osećaj da treba da znam nešto o likovima iz Kenšina kako bih u celosti uživao u ovoj OVA seriji. Sad kad sam pogledao ono najbolje iz ove franšize, sumnjam da ću pogledati i onu od stotinak epizoda za koju sumnjam da je bolja od ove, i plus je PG-13.

7/10


Pa nije greska, u principu meni je ovo jedan od boljih animea koje sam gledao, a takodje nisam gledao originalnu seriju, jednostavno ti se nije svideo Big Grin JA bih iskreno mogao sad i da rewatchujem seriju.. Big Grin ..

P.S
Pogledaj filmove, mozda ti vise legnu, okej su skorz..
Možda bacim pogled na ovaj, ali sam čuo za igrane filmove da nisu loši.
(2016-02-29, 14:50)sdj-serbiano Wrote: [ -> ]Možda bacim pogled na ovaj, ali sam čuo za igrane filmove da nisu loši.

Ma na igrane filmove sam mislio, nisam ni gledao ove druge XD
Ja sam gledao igrane filmove i meni su zakon ali ne znam koliko ce se nekom anime / manga fanu svideti jer nisam ni gledao ni citao ovaj serijal pa ne znam u kojoj meri prati originalnu pricu. Smile
Anime Rurouni kenshin prati mangu sve do 62 epizode a od 63 do 95 su filleri,filler su jos od 13-18,22,25-27 anime je dobar,al mi je manga puno bolja sto se tice borba,ako ocete bas glavnu pricu onda preskocite fillere,iako bih htio da naprave remake bez fillera i da obradi cijelu mangu,tj da kraj bude onako kako je u mangi
Preporucio bih da pogledate rurouni kenshin:new kyoto arc koji se sastoje od dva filma , a pravi su glumci
Postoji tri igrana filma Lelouch pod nazivima, redom: "Rurouni Kenshin", "Rurouni Kenshin Kyoto Taika hen" i "Rurouni Kenshin Densetsu no Saigo hen".

Btw, igrani film znaci da su ljudi glumci, nije crtani film. Big Grin Nauci malo terminologiju. Big Grin

Inace, ubice te Pegla sto ponovo pises u dva posta. Big Grin
Htio sam sve u jednom postu da pisem posto je isteklo 10 minuta pa nisam mogo da popravim
Ja sam mislio na ovo http://myanimelist.net/anime/11441/Rurou..._Kyoto-hen ,pomijesao sam ovo sa igranim filmovima
Pages: 1 2